Förlåt,,,

Ja förlååt att jag inte bloggade i går,,, shit sms:en haglar om varför jag inte bloggat,,, Haha kul,,,

I går kom Tove & greta förbi på en fika,, eller bara Tove Greta sov i bilen,,, och Ida sov ute så Linnea,jag & Tove fikade lite,,,, Hon hade med sig en Blomma till mig som för övrigt doftar Uderbart,, i hela huset,,, Linnea fick med paket,, en My little Ponny målarbok,,, och Ida en badleksak,,,, Tack underbart snälla Tove,,,,

Ida smaskar frukost






På efm kom min kära mor hit,,,,, fikade lite sen passade hon barnen medan jag åkte in & mötte D för att kolla på tapter till köket,,, HERREGUUUUD va mycket det finns,,,, suck skit svårt att välja juh,,, men vi tror vi hittat rätt,,, en ljus med lite mnster som syns i vissa vinklar,,, som alla har nu,,, men snyggt är det,,,, så på lördag blir det Ikea/bauhaus för att handla det sista till köket,,,,,,

Idag har jag & Ida varit i Norrköping och fotat oss,,,(Fotografica) eller nej fotat Ida,,,1-års kort, men moi fick vara med på ett par fin fina bilder,,,, Håkan va suveräänt proffsig och är ju en otrooligt trevlig prick,,,,:F vi tog en sväng på stan för lunch/fika,,villket vår väder helt underbart!!!!

En av dom fin fina bilderna,,,,,

Kikade även in i CO butiken som har Nyöppning i morgon tror jag det va,,, för byte till Nya konceptet,,,, OJOJ SÅ SNYGGT,,,,, Mina Kollegor Rickard och Pär har varit där och byggt/fixat/plockar upp varor,,,, BRA jobb grabbar!!!!
På tal om vådväder så igår kväll vid 22.30 va det 10 grader varm ute,,, snacka om vår,,,, nu likaså,,,, har altandörren öppen & fåglarna kvittrar nova/katterna springer ut & in,,,, Underbart!!!
i morgon blire solstolen på altanen för lite bränna,,,,,

Snart är det Greys,,,,

Ha en underbar kväll
Puss/Kram
Fia


Kommentarer
Postat av: Hanna

Guuuuuud va fin bild!!!! Vill se meraaaa!!!

KRAMIS!!!

2009-04-01 @ 21:09:11
Postat av: My

Superfit kort Fia!! Så fin hon är! Vill se mer!! Kanske man ska åka dit med Dudde o Nellie..?! Har han bra priser? Ska kika in på hemsidan. Kul att ni kom förbi idag! KRAM!!

2009-04-01 @ 21:23:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0