Julfest!!!!

ÅÅ i går hade vi julfest med Jobbet!!! det va Bara sååå kul,,,,
Jobbade 10-16 sen en raggardusch på jobbet & korka upp vinaren sen kom alla till Jobbet vi spelade Bsb, Julmusik och hade super mysigt i vårt lilla Kyffe!!!

kl 18 va det dags att vandra vidare till Voyage för Julbord!!! ÅÅ villket Julbord sen,,, Jisses det va bara SÅÅ god mat och Fräscht och lite folk så man slapp stå i kö!!! GRYMT ett tips till er!!!
Ja vi hade sjult kul,,, som, ALLTID när det vankas fest med Jobbet!!! Helt OTROLIGT vi håller verkligen ihop alla som gick på Krogen va som ett litet sammansvetsat gäng vi va som dvärgarna i snövit lixom gick på rad vart vi än skulle!!!! HAHAHAHA
Drack drinkar/öl shottade lite,, HUUUUGA va vi drack,,,, och ALLT va verkligen SNUSKIGT GOTT!!!!
Jag Måste ha dom Mest Underbara kollegorna man kan ha,,, går inte att beskriva med ord Ni är fantastiska Jag ÄLSKAR er!!!!
Kolla in bilderna!!!
Klicka på bilden så kommer ni till Mitt FB album!!!!


Therrores Lilla Prins kenny drog en liten sväng förbi Oxd så jag kom hem safe!!! TACK prinsen det va guld !!!

Slocknade på stört,, vaknade av att ILLAMÅÅENDET va på topp,,, HUUU In på toa Vill inte kräkas VILL INTE kräkas,,, håller emot,,, och somnar på toagolvet,,, som va ISKALLT,,,, vakande av FROSSA kröp ner i sängen igen,,, fick lite sovis av familjen,,,, så vid halv tio kom min pussande sambo in och väckte mig,, även en hoppande 4 åring!!!

Åt frukost snyggade till sig proppade i mig tuggummi sen till Jobbet,,,, (D körde mig!!)
Dagen gick FORT massa folk,, och ja va ganska pigg trots Lite för överförfriskad,,,, :)

Väl hemma städade lite,,, sen slappa,,, Ida somnade tidigt hon hade INTE sovit idag på dagen,,, kanske är dags att sluta med de,,,, eftersom hon kan vara vaken till 20.30 vissa kvällar,, å andra sidan är hon trött behöver hon sova på dagarna,,,, vi får väl se när hon vaknar i morgon,,,,

Kör 8-14 så det blir tidig vecka denna vecka,,, & i morgon kommer det 17 Pall som ska plockas,,,, JISSES,,,, bara att lägga i  högre växel!!!!

Jag hoppas ni haft en fin helg,,, Nu ska jag uppdatera mig på andras bloggar,,,
Och jag skulle döda för ett glas COLA,,, suck,,,,

Ha en fin kväll
Puss På er!!!!
SOFIA!!!!  :)


Kommentarer
Postat av: Kajza

Låter som en härlig julfest!!! :D Dock borde man kunna få vara utan det där andra dagen efter... hehe... ha en bra måndag gumman!! KRAM

2009-12-07 @ 10:09:03
URL: http://kavatskrypin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0