Shopping,Fika,Bebisklämm & Brandrök,,,,,,,,,

I går måndag kväll efter maten skulle jag träna aqua,, men daniel jobbade över så jag kom inte iväg,,, MEN jag och min käära granne Helen begav oss ut på en något halkig men mycket rask stavgångs prommis,,,, jäätte sköönt med tanke på att jag haft ÅNGEST för att jag stoppade i mig några av lördagens kvarlämnade godisbitar,,, fasen jag kastade det som va kvar i skåle,,, kunde inte hålla fingrarna borta,,,,,,

I dag va jag först på Kontorab (min gammla arbetsgivare) och tog en kaffe med tessan & snackade lite det är trevligt att komma dit och tjöta ibland med henne & Ante!!!
Sen va jag & Ida på stan med Elin & Meja det va trevligt,,
som vaaaanligt ska man ju INTE handla nåt,,, MEN det blev lite småå plock några mössor till Ida,en tröja till Linnea Ett Jättefint bananfodral från CLAS OHLSON ENDAST 25:-.. 
En  Nyhet på apoteket spraybalsam till tjejerna (fem myror,,) luktade JÄTTEGOTT!! lite vitaminer,,,, & LUNCH/FIKA till mamma!!! 
som vanligt när jag är på stan,,, SANDYS submarine med medelhavs kyckling,,, GUUUUD va den är goood!!!!

Lånade även hem lite nya glasögon bågar!!!! här ska förnyas,,,, så jag har bestämt mig för 2 olika,, villka kommer senare,,,, ;) men dom är SKIIIT SNYGGA!!  Linnea va med & provade ut!!! ska på synundersökning på Torsdag då även beställning av nya bågarna!!


Vi hade en mysig dag,,, mormor hämtade Linnea på Dagis så jag slapp stressa hem....
Väl hemma blev det PW:S SUper duper dundergoooda Fyllda köttfärslimpa,,, det va as gott,, (jag skippade dock salladen och parmaskinkan,,,, men hade i hackade champinjoner och senap i smeten i stället,,,, SKIIT GOTT!! varm rekomendation.,,,, (och 90 gram 10%nötfärs är 4 Points så det blir en ganska stor bit!!!)

Efter maten åkte familjen till Edward & Nathalie för lite gos kläm på Lilla fina AXEL,,, såå sööt!!!! Vi snackade förlossning/ammning/sovtider/ & bajs som det lätt blir när småbarnsföräldrar träffas,,,,, Linnea somnade i deras soffa och Ida strax efter i min famn,,, Trötta små flickor vi har,,,,


Jag skulle Ut på en stav prommis med Grannen ikväll igen men det blev så sent så vi siktar in oss på i morgon istället!!!
Skulle ha behövt den däringa promenaden,,, med tanke på lunchen på sandys och fikat hos edward,,, men men I morgon i morgon,,,, vi får gå 2 timmar,,,, ;)

Pratade med min Stora syster i södertälje förut,,,, hon bodde nu hos sin ex make,,, det hade brunnit i hennes badrum,,,, har kunna gått HUR ILLA som helst,,,,, halva badrummet sönder bränt,,,, pga ett doftljus i glaskopp från IKEA sånna som jag eldar VARJE dag!!!!! det hade antagligen exploderat och pallen den stod på fattade eld,,,, fyy fyy fyyyyyy va fort det går,,, så nu blir det inge mera lämnade ljus för min del,,,, hoppas det löser sig Älskade syster !!!
Jack & Bianca kommer hit och sover i helgen,, Daniel på ADR kurs så jag är ändå ensam,,, bra med lite sällskap,,,,,& kanske skönt för dom att få komma bort ett slag från brand doften,,,,,

Nu ska jag sparka liv i min snarkande sambo i soffan brevid,,,, så vi kan gå till sängs,,,,

Jag fick förästen en till Mamma blogg Utmärkelse av Linn i går!!!! Tack tack tack !!!



Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg och länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till de Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos dem, om att de har fått den! Det är med en stor ära som jag ger den här Awarden vidare till:

Linn: Som bloggar om livet med Lilla Isa och Sambon Jocke (min gammla klasskamrat) Jätte kul att vi fått kontakt via blogganndet!!! och mysigt att följa Isas uppväxt!!! och hur Linn tycker & tänker,,,,,,

BusNova: Där får vi följa starka och underbara lilla Nova som har SMA det är både med skratt & gråt jag läser hennes Blogg!! VARMA STORA KRAMAR till er,,,,,


Ha det bra!!!
Ta hand om er!!!
KRAMAR
Fia


Kommentarer
Postat av: Jessica

Tack så hemskt mycket, gulligt av dig! kram på dig

2009-01-21 @ 08:44:28
URL: http://www.busnova.blogspot.com
Postat av: emma lannge

Guud såå sööt lilla Axel är! Man blir nästan lite smått sugen ;)

2009-01-21 @ 14:19:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0