TUUUSEN TACK TACK!!!!!




JA VERKLIGEN ETT SUPER DUPER STOORT TACK FÖR DENNA  FINA UTMÄRKELSE!!!!!



Jag fick den här utmärkelsen av CAMILLA!!! Tack ännu en gång jag blev jätte glad & stolt!!!!

Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg och länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till de Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos dem, om att de har fått den! Det är med en stor ära som jag ger den här Awarden vidare till:

Så jag Sänder denna utmärkelse vidare till:

Mamma Becka : Som är 18 år och redan en engagerad & stolt 3-barnsmor !! hon är så vuxen, när jag va i hennes ålder fanns inte tanken på barn... hon gör det SÅ BRA!!!!

Lollo: En underbart rolig person jag garvar varje gång jag läser hennes blogg!!!  där livet går i 190 med renovering,familj,arbete och kompisar!!

Singelpappan: Undrar om man kan ändra texten till "underbar PAPPA BLOGG"!!?? Han får iaf denna utmärkelse av mig för allt han har gått igenom och med sin enorma kärlek till ELLEN..... och att han gör det sjuukt bra att vara ensamstående pappa!!!!det är alltid lika trevligt att läsa hans blogg!!!

Hannah Graaf: Hanna får denna utmärkelse för att hon är en underbar mamma till sina grabbar,  och det är super trevligt att läsa hennes blogg varje dag...vad som händer i hennes "kändis" liv och hur hon känner nu med nya huset och med lilla bebisen på gång,,,,,!!

Ha en bra dag allihopa!!!!!

Kommentarer
Postat av: Lollo

Hej!! Nu är jag tillbaka ordentligt på datorn igen.. TACK SNÄLLA för den fina utmärkelsen! Självklart ska jag fixa in den på min blogg!! Supertack! Och tack själv ska jag väl säga... jag ger gärna tillbaka den till dig igen!! :-D

2009-01-26 @ 09:00:33
URL: http://loellaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0