Altan bygge

Japp Idag har jag haft Familjen Kjellberg här,, och Anders fick visa sina snickar kunskaper,,, och det briljerade han verkligen med,, av lite gammla altan brädor så VIPS en fin liten altan på Linneas Lekstuga!!!!







 Vi mammor blev bjudna på kaffe,,,,,,

 & super goda mackor....




Anders får en Bamse kram av Linnea som tack då han va klar!!!


Titta va fint!!!! nu ska det bara Målas,,,




Jag fixade lunch pastasallad med bacon & äpple,,,, barnen fick korv,,, sen fika och till middag våfflor!!! som tack för att Anders hjälp till,, och tack till cissi för sällskapet,,,,, och för barnvakten,,,
Linnea fick Ont i örat,,, så jag åkte till apoteket för alvedon & näsdroppar,,,, hon hade så ont att hon knappt kunde tugga chokladboll,, stackarn,,,, blir det inte bättre till i morgon ringer jag BVC.... även Ida har hållit sig för örat & pekat på örat flera gånger i veckan,,,, så lika bra att kolla Båda!!!!

När Familjen K åkt hem så dammsög/torkadegolv och badade jag Linnea,,,, Nu sover dom gott!!!
Jag avnjuter ett glas Rose med fanta ikväll med,,, faan va det är gott ISKALLT läskande,,,,, Min nya favvo tror jag!!!!

Jag ska med sova strax... asa trött dagen har gått i ett!!!! & i morgon kommer ELIN med fåtöljen jag köpt,,, så vi starka kvinnor ska bära upp den för trappen,,, vi kan ju inte gå via ytterdörren,,,, eftersom trappen är borta pga dräneringen,,, så det ska bli spännande att se!!!! MEEEnN det fixar vi LÄTT!!!!!

Ha en fin kväll
KRAM
FIA

(D jag saknar dig!!!! PUSS PUSS)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0