HEEEJSAN!!!

Dags att göra ett litet inlägg igen.... =)

Helgen va toppen MYYSIG jag jobbade på Lördagen... barnen fick va Hos mamma & Nisse TACK!!!
Jag & D tog oss in till stan & käkade en Bit mat och Umgicks.. och tjaa de gick rätt bra.... =) vi hade endel att prata om till sist... hahaha...
Det är INTE ofta vi är bara vi,,, de behövs ibland...

Sen va de Bio.... MYSIGT vi såg In Time med Justin timberlake... som för Övrigt va Sjukt snygg i denhäringa filmen.... =) och Filmen va JÄTTE bra ett Super bra Budskap TA VARA PÅ VARJE DAG!!!
Så den rekomenderar Jag varmt... =)

Söndag tog vi en tur Till Norrköping för att Handla lite Klappar till Kidsen... de gick ganska fort så nu är vi så gott som Klara... Vi köper ju bara till dom INGEN annan det är Bara Penga byte och Onödigt... och de får inte blir FÖR mycket till som heller,,, dom har ju ALLT... vi hade ingen aning om va vi skulle handla till Linnea hon är lixom inte så intresserad av nåt...mer än att Pyssla. men klart vi hittade lite små saker... kläder Justin beiber Plansch och lite kraffs... =)
Sköönt iaf att detta är Klart,,,,
D och jag byter inte heller Klappar ... så han fick en Snygg tröja av mig .. =)

Ida är lite piggare vi fick remissen till barn och blev lovade en tid Inom 12 veckor... WHAT????
D ringde idag och Ifrågasatte.... jo vi hade fått en Akut tid den 20 dec??? men de är ju 3 veckor dit ungen har ont i magen & när hon kissar hon är 3 år... ska de va rimligt att vänta SÅ länge??
Nej så vi fick en Tid I morgon redan... =) D åker med henne... Jag ska med Linnea till Skolsyster... Första Besöket Spännande... =)

Idag har de jobbats... Ganska Lite Kunder... men de finns att Göra ändå,,, Lite sjukdommar och lediga Kollegor... =) sen har jag Tränat... Så skönt...  Curves is the SHIT.... även om Vågen inte visar NÅT känner jag resultat... =) det är ju alltid något... och Jag känner att jag Orkar så mycket mera...

Nu har jag precis Slutfört en Internet utbildning via Jobbet... det va en bra utbildning så nu ska jag ta mina Nya Kunskaper & SÄLJA i morgon.... =)

Ja i fredags va de ju STÄDAT här hemma... jenny hade gjort SÅÅ fint!!! Underbart att komma hem en fredag efm och de är STÄDAT....
Ni som Inte har hemstäd eller funderar på de och Bor här i krokarna RING henne... en toppen tjej med fart i & hon är NOGRANN!!!!

JENNYS STÄDTJÄNST!!!!

KLicka på Länken för att komma till henne sida!!!!

Hoppas Ni haft en Fin helg.....



Fia


Kommentarer
Postat av: Jenny

Finns det nån så underbar som du??? NÄEEEE verkligen inte. Tusen tack är inte många tack nog till världens bästa Fia! Kram kram kram kram

2011-12-05 @ 21:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0