GLAD PÅSK!!!!

Heeej på er!!! och Glad Påsk!!!
Långfredag idag!!!
Jag och Min Älskade lilla familj är just Nu i Danmark... sitter i stugan solen strålar in och vi ska strax gå och Bada.. Vi är på Lalandia I Rödby... Supermysigt ställe barnen Älskar de... Ja vi Åxå.. även om de inte är så stort är de lagom för att man ska hinna med å göra allt på några korta dagar!!!
Så här bjussar ja på lite Bilder från igår...
Kl 05,30 kom vi iväg.. trötta å spända.... Tjejerna va grymt duktiga i bilen hit,,, inge bråk och dom kunde vara tysta låånga stunder när Pappan jobbade :)i telefonen....
Vi stannade 2 gånger.. en och tanka och ett Toapaus stopp va framme kl 13,00 så de gick snabbt!!!
 
D och jag har börjat Med LCHF... de funkar jättebra.. även om vågen inte visar några Super minus siffror på mig Iaf. mår man lite bättre och är ALDRIG hungrig... och detta va vårat Bilgodis!! =)
 
Vi Tog Bron över.... funderar på Färjan Hem...
 
Det är super grönt här .. mycket mera "vår" än hemma!!!
 
Rödby... är typ en spökstad känns de som!! =)
 
När vi kom fram fick vi vänta 2 timmar på att få stugan så vi utforskade lite på Området!!
 
 
Stugorna är så mysiga... super bra planerad och allt finns här... det enda man behöver ta med är mat & kaffefilter!! hahaha... vi fick en bra stuga Nära till badet!!
Sen va de sags.. att BADA... ojoj va vi badade... å kallt som satan i vissa bassänger...extra kul med undervattenskameran... fasen va den har hållt har haft den flera år nu!!!
 
Och JAAA ja måste ha glasögon när jag badar annars åker mina linser ut... dom gillar inte klor... =) så man är ju galet sexig i badet,, och allt skinn man har blir lixom EXTRA löst hahaha shit man har ju endel efter dessa kilon man tappat!! =)
 
Linnea skulle fota Mig & D när vi pussas... HAHAH men Ja ÄLSKAR bilden!!!
 
Pattarna FLYYYYGER hahahaha men hörreni ja BJUUDER på de,,,
 
Här kommer Ida och jag I Lilla Tuben.. shit den gick så Fort.. ja va LIVRÄDD at Ida skulle trilla AV... men hon Tjöt Av förtjusning..... de gjorde jag och D åxå när vi åkte stora TUBEN.. hahah helvette va de gick.. galet!!! höll i mig för kung å fosterland... trodde D skulle Trilla på Mig!!!
 
 
Efter Badet Lite Plockmat!!!! Sen
 
Hjärtat och ja delade på en flarra vin... Han Lär sig... Med Lchf kan man Unna sig ett glas rött.... Men sen va vi HEEELT slut!!!
 
Idag blev de till att måla lite ägg till frukost!!! =)
 
 
 
 
 
Ja de va ju ett tag sen ja bloggade så jag ska försöka komma igen.... lättast med foton.... =) nATTEN EFTER iDAS FÖDELSEDAG  blev hon magsjuk... shit va hon kräktes å HÖG feber... =(.. men Vi andra Klarade oss..
 
Vår Stora NEa!!! så fin
 
Vi har ÄNTLIGEN kopplat in oss på Fiber... D har dragit kablar så snyggt till alla Rummen... Borrat i golv och väggar BRA blev de!!!
 
Förra Lördagen Åkte jag & barnen till Min kollega Sofia... och red lite... shit va Ida va lycklig.... och de gick så Bra för Linnea åxå...
Ida galoperade runt runt i flera timmar Både hon & Hästen va Helt svettiga... Sen lyckades hon trilla av i galoppen... =( tappade andan och blev så lessen... Men upp igen sen gick de Superbra!!!
 
 
 
Fick en så fin scarf av Tove i födelsedags present!! TAACK!!!
 
Mina Bäston på Jobbet!!!
 
Astrid Lindgren Tema på Skolan... Linnea valde att vara Ronja... så vi gjorde va vi kunde för att få till de!!!=)
 
Ida valde Lisabet i Madicken!!! Våra sötisar!!!
 
och jag hade liite problem med bilen när ja hämtat barnen på skolan i onsdags!! batteriet i bilnyckeln tog slut.. och de gick INTE att använda nyckeln... I min väska som va i bilen låg så klart hemnycklar och allt.... men Räddande Mamma kom med extra nyckel och kunde köra hem oss för att hämta extranyckeln till Bilen.. slutet Gott!! MEN de va ju djävligt STÖRANDE...
 
Vackra Blommor barnen plockat...... ( i nån rabatt?!) hahahaha
Lite Matbilder .....
Mat muffins så enkelt och Gott.. Här med Brieost och tomat!!!
 
Korvstrogaoff och zucchini Pasta!!!

Nu ska vi packa Väskorna och Vandra till Badet....
där ska vi Spendera HELA dagen.....
 
Hoppas ni alla Har en Härlig LÅÅÅNG fredag!!!!
 
 
 
 
 
 

PUSSAR & KRAMAR FIAAAAA

Kommentarer
Postat av: Robex Lundgren

finna bilder

2015-04-03 @ 11:11:04
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: Jessica L

härliga bilder njut av mini sem så kul de ser ut, ni är en fin familj.....

2015-04-03 @ 12:51:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0