HELLOOOJ


 
Lite Uppdatering,,, Bakis idag hade personalfest igår... de va så SATANS grymt roligt skrattade som aldrig förr... =) som alltid när vi är vårt Underbara gäng Körde femkamp Åt på greken och partade... En liten film laddas just nu upp på Youtube... lägger ut den när de är klart.... DÄRFÖR blir de INGA foton från Den kvällen... =)
 
Veckan som gått har varit som vanligt Fullspäckad med jobba & familjeliv... OCH skolavslutning.. =)
Bibban mår toppen vi har fixat ett litet Uteplace till henne.. =) PARADISET hon skuttade runt överlycklig..
 
Sommarpresenterna är levererade till Dagisfröknarna,,, dom får alltid presenter på sommaren... Tur att Ida bara har ett år kvar för de börjar sina på Ideer... detta år blev de Ljuslycktor  med doftljus...=)

Oj va de haglade häromdagen... Galna barnen va ute & hoppade studsmatta i Haglet!! Brrr
 
Skolavslutningen i fredags va så Mysig,, alla barnen är så fina nya kläder och tillsnyggade i håret...
Linnea va så glad att ÄNTLIGEN få ha sin Nya Klänning... Hon va så fin... och hon fick gå till frissan med Mormor i torsdags... =)
Vi fikade i klassrummet efter.. Som Ida TJAAATADE om detta fika.. =) fisrumpan...

Efter avslutningen & fikat Lekte Linnea med sin Oscar... Ida va inte så pigg & lessen över att hon inte hade nån kompis.. så hon fick åka till Momme & Nisse... där somnade hon.. =( så hon va nog Inte 100 ändå.. =(
De dök upp lite fler killar här i huset sen.. =)
tror linnea va nöjd.. även om hon helst va ensam med sin O.. =)
oscar cycklade hem.... jag & D tog med barnen & kikade påstudent Kortegeni Nyköping... barnen Gillar verkligen de.. =) Vi åxå... och dom SKREK när dom såg 3 av pappas bilar med.. =)
man blir så glad av att se alla studenter..Gud de känns som igår men ja gick ut 1996... =) TYP evigheter sen... haha
 
på Kvällen bestämdes att Nea skulle sova hos O... så vi tog en promenad till dom med en cyklandes Nea & en cyklandes Ida... NU börjar de släppa... hon cyklade lite själv.... även om de är lite dikeskörningar ibland... =)
Hos O tog vi en kopp kaffe och snackade lite... sen blåste vi STOOOOORA bubblor.. =) skit häftigt!!
 
 
Igår när ja va på fest Hämtade Ida & Daniel Linnea... dom cycklade och de gick MYCKET bättre än när ja va med.. SÅKLART... Nu är de nära..
 Vår Jänta hon kommer att cykla innan sommaren är slut.... känns toppen för då kan vi cykla hela familjen och göra saker... Ida är liite stor att ha bak på min cykel...även om de funkar!!!
 
De va väärst vilken Tid de ta med uppladdningen av filmen... uuhh orkar inte vänta på attden ska bli klar... MÅSTE sova....
skönt ändå att de INTE är skola... nu behöver ja inte lämna Nea tidigare... utan nu lämnar ja henne samtigigt som Ida... =)
OO just de när ja hämtade linnea på skolan i torsdags gick ja på Toa... Fnissde högt för mig själv.. tänk att man tyckte att de va så stort när ja gick där.. nu får man knappt plats i dom små båsen. =)
 
Nä mina vänner NU är de dags att Knoppa =)
två små foton om vad som komma skal med Filmen från FÄZTEN!! =)
 
Ta hand om er
 
FIA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0