LÖRDA....

Som ni sett har jag Jobbat idag,,, SÅÅÅ KUL,,,,dagen gick JÄTTE fort,,,, dock slutade jag 2 timmar tidigare,,,, åkte ut till femöre & fotade Marie & Nicklas bröllop,,, ÅÅ det va såå fint såå fint,,,,alla va så fina,,, marie hade sin mormor eller va det farmors gammla Balklänning,,, Underbar va den.
Och sermonin hölls.. vid havet alla som kom fick en helium ballong och ett litet gulligt mini rör med såpbubblor ,,, ballongerna släptes och bubblor blåstes,,,, UNDERBART,,,, tur med vädret med,,,, lite blåsigt men det gjorde INGET!!!!
Dom blev hämtade med båt och körda till fest lokalen,,, snacka om att Oxelösund IS THE SHIT!!!!! va Underbart!!!! 
jag lägger inte upp bild ännu,,,, Måste kolla att det är OK först,,, men förhoppningsvis så kommer det lite bilder,,,,
jag Blev super Nöjd med bilderna,,,, Hoppas dom blir det med,,,,
När jag höll på att fota förbannade jag mig själv att jag INTE har köpt en större kamera väska som både kameran & objektivet får plats i,,, GRRR så jag tog tag i saken Googlade och hittade & Köpte mig en Golla kamera väska KNALLRÖD,,,, snygg va??

Så nu kan jag ta med kameran & extra objektivet & även lite av handväskeprylarna (som vi tjejern har lite av) i denna!!!!
MYCKET NÖJD!!!!

Sen till svärisarna där D va & hämtade upp barnen,,,, hem lite middag,,, fil/flingor & mackor smarrigt,,, sen åkte D tillbaka till stan,,, han skulle på finmiddag med SÖKK så jag & tjejerna är ensamna ikväll med,,,, hrmm men nu är det slut på de Hoppas jag!!!

Ida somnade vid sju Linnea & jag fixade grönsaker,dipp & saft som vi smaskat på,,,, hon va såå mysig,,,,
kröp upp brevid mig och säger:
- Åh va vi har det mysigt du & jag mamma,,,,
Älskling hon är såå underbar,,,, sen berättade hon att hon minsann va kär i sina KUSINER Jack & Bianca,,, (som hon AVGUDAR) och även i PHILIP på dagis,,,, fnitter fnitter,,,,
- Vem är du Kär i mamma??
- Din pappa Daniel sa jag,,,
- Jaha vem mer då???
- Ingen mer,,,,
-Mäh det va konstigt!!
Hahaha gull unge!!!!

Nu såg jag att hon har somnat brevid i soffan,,, det gick fort,,,, till Family Guy,,,
 I morgon är det jobba igen,,,, JIHOOO!!! JAG ÄLSKAR MITT JOBB!!!
12-16 Bra tid,,, sovmorgon och inte för sent!!! barnen ska vara hos farmor/farfar igen,,,, D kör sista dagen på Hunduställningen,,,, och SISTA året med,,, nu är det FINITO!!!! vi har inte ens en egen hund vi kör med,,, så vi lämnar över till som som har TID att göra detta,,, med varm hand!!! VArSSEGuuuuuooooo  Åh vem va det som sa de,,, Jo OLIVIER The Paris i Big Brother!!! haha han va ju Dyng sköön,,,, trist att det inte går längre,,, det va fan skoj att se,,,

Nä nu ska jag bära In linnea till sitt rum sen ska jag nog sova i soffan ja me till Axel Foley!!!!

Puss & kram på er
FIA


Kommentarer
Postat av: Kajza

Ha ha ha vilken underbar unge du har! Ett sånt underbart filosofiskt tänkande.... Konstigt att bara vara kär i en person... Skrattade gott åt detta. Kram kram

2009-08-16 @ 15:24:52
URL: http://kavatskrypin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0