Friskis,,,

Japp i går kväll va jag med Karin på ett friskis & svettis pass,, Medel,,,, ooooo va kul det va!!! och jobbigt,,,, svettades nog på varenda del av kroppen...... men har tränar vareviga liten muskel i hela kroppen & det känns super sköönt!!!! så nu blire till att försöka gå iaf 2 gånger i veckan,,,,, sen köra stavar åxå,,,,,,

I morde 06.30 gick jag på en 45 minuters snabb stavgångs tur,,,,, ENSAM med bra musik så jag hade ett ruskigt tempo,,,,, (daniel sovmorgon)  men ojojoj va gott det va med frukost när man kom hem,,,,, får se om jag hänger med grannen i kväll på en sväng,,,,,

 Nu sover Ida och Daniel skjutsade linnea till Dagis,,,, i Lastbilen,,,,, gissa om hon kommer att sträcka på sig på dagis!!!!!

Farmor kommer hit & passar Ida vid 11 jag ska vara hos tandläkaren kl 11.20.... rutin kontroll,,,, hoppas utan hål....

Fick förövrigt en ny sport BH av min Mor i går,,,, ännu en gång TACK bästa mamma!!!
Sen va jag på vinden & rotatde fram mina tränings byxor,,,,, men shit va kläder jag har,,,, en stoor papperskasse med bara JEANS,,, sk smal jeans,,,, och jag kom i 2 par!!!! som jag tagit ner för tvätt fasen va det känns bra!!! och en massa annat!!!! så jag behöver bara att gå upp dit för att "förnya" mig!!!

Hoppas jag kommer till målet -20 till födelsedagen..... det ska nog gå,,, 3kg till 27 mars!!! men man får kämpa kämpa!!!!

Nu ska jag slänga mig i duschen,,,,,

Kram på er!!!!

Fia


Kommentarer
Postat av: lollo

så du fyller 27 mars... o jag 28... det var som f*n, det minns jag inte sen förut. Ännu en vädur alltså! Kul me jeansen!!

2009-02-12 @ 13:02:56
URL: http://loellaa.blogg.se/
Postat av: cicci

Klart du kan, faaan 17 kg, fattar du hur mycket det är? 17 mjölk, prova att bära det uppför trappen, Du är verkligen skit duktig som går och tränar och promenerar hela tiden, Själv är jag i så dålig kondis att jag blir trött bara jag läser din blogg,, (svarade för övrigt på dina inlägg på min egen blogg)

2009-02-13 @ 06:35:22
URL: http://mogenfjortis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0