STOOOOLT!!!!!!!

Jaa fyyy faaan va jag är stolt över vår Linnea!!!!! herreguuud här har hon varit besatt av sin napp haft den nästan jämt och nu är napparna hos tomten och hon har inte sagt ett ljud,,,,, helt otroligt,,,,, i går kväll sa hon att hon ville ha dom men inte att ljud på hela dagen idag eller kvällen.....
jo hon försökte med mormor när vi va där i efm,,,, hon har alltid haft napp/snutte liggandes där,,,,
-Momme..
-Ja Linnea
- Jag är såå trött.....visst har jag napp hos dig?
-Nejmen dom har du ju lämnat till tomten han va ju här & hämtade med,,,,,
- Men jag tänkte om vi skulle busa lite......(sen ler hon stooort)
- Nehedu lilla gumman.....

Men hon försökte,,, och mormor är vek....... så jag tog hem napparna om hon skulle vara där och få för sig nåt..... hihi
Men nu ikväll INTE ETT KNYST om nappen hon somnade sött ändå,,,,
Fasen va skönt,,,, vi har ju pratat om det här i ett år så hon har ju varit väl förberedd,,,,,,, men över förväntan,,,, hon har ju fortfarande snutten kvar men det får hon ha tills hon tröttnar!!!! Hoppas hon gör det nån gång... hihi

I efm va i hos mamma/Nisse och firade jul med god mat,julklappar och mys,,,, det är alltid speciellt att vara hos mamma,,, värme, kärlek och en speciell doft kan inte beskriva men bättre mysfaktor än hos mamma finns inte,,,,,det bästa är att alla lägger sig lite var stans och vilar efter maten man kan göra som man vill är såå djävla underbart man behöver inte känna sig tvingad att sitta och torr prata efter maten på en hård köks stol, är man trött så vilar man,vill man läsa så gör man det,vill man surfa gör man det!!!!! SKITT SKÖÖNT och barnen kan göra som dom vill plocka med allt och inget,,,,,, dom trivs hos mormor!!!!

Det blev ju julklappar där med Min syrra & barn va där (Linneas favvo kusiner) hon sjöng om dom flera timmar innan vi skulle åka dit!!!
Jag fick iaf ett par urmysiga Tjocksockor hemmstickade vita och röda super gossiga mina jag hade va trasiga så det va välbehövt,,, tack min älsklings mamma!!! Linnea fick mer lego och My little pet shop figurer,, hon va super nöjd....
Och vi fick risalamalta faan va de är gott.... Nyttigt??? NÄÄÄÄ men faan det är bara jul några dagar så from i morgon är det soppa!!!! så i dag äter jag!!!!! man blir lite risig i magen när man inte är van att äta fel och så mycket!!!




På tal om det... jag fick njurstensanfall ikväll IGEN,,, Helvette vad ont det göööör jag kände på väg hem från mamma att det va på G.... så när jag kom hem vankade jag fram & tillbaka här hemma det blev värre & värre.... Linnea är såå omtänksam har du ont mamma?? ta en godis mamma och klappade på mig,,, Gumman!!!
Men i alla fall TACK SÅÅ DJÄVLA MYCKET THERESE BRISSMAN för spasmofen supparna vi fick sist av dig,,,,,,,,
Jag ringde sjukvårdsupplysningen & frågade om jag kunde ta en sån.... men eftersom dom inte va utskrivna på mig så fick hon inte säga att jag skulle ta dom.. men hon menade att gör det och går det inte över hör av dig,,,, drick massor med vatten, så jag tog en och det tog 20 minuter sen blev det myyycket bättre så jag la mig i soffan och vilade (daniel & Linnea va och handlade) så när dom kom hem va smärtan borta och Linnea pussade på mig och la på mig en filt,,,,,, Underbara unge!!!!
Jag slapp åka in,, nu har jag bara en supp kvar,,,, men jag har i bakhuvet att min bästis hanna har sen hon hade gallsten så jag ska kolla om man kan få,,, skönt att ha hemma!!!

Innan vi åkte till mamma ringde en som har båten på samma ställe som vi,,, det hade varit inbrott,,, några små ungar som klottrat och grisat i båtarna.... som väl va inte i vå,r dom hade varit inne i den men inte sabbat nåt,,, djävla småglin dom tyckte säkert att dom va svin coola som bröt sig in och satt och rökte i båtarna fimpade på borden det kostar ju så mycket pengar att fixa tll allt,,,,, men nu blir det LARM på ALLT så vi sätter dit dom,, (det har hänt förr),,,,,

Nåja nog om allt skit,,,,
Nu ska jag som nästan alla kvällar DYKA ner i popcorn skålen....... (äter man mycket popcorn är risken mindre att få magsjuka Daniel hörde det på radion) det är förästen Allsång på skansen nu bästa ur sommarn troro jag Jätte kul att se!!! I LOVE ALLSÅNG!!!

PUSS & GODNATT
Mina Vänner!!!!!

Kommentarer
Postat av: Petra

Hej!



Läste att linnea oxå slutat med napp, Albin lämnade sina till tomten och har bara frågan någon gång efter nappen! Helt otroligt vad duktiga dom är, trodde inte att det skulle gå så lätt! :)



God fortsättning på er!



Kram Petra

2008-12-26 @ 15:42:53
Postat av: Therese B

Varsågod vännen! Det va så lite så!!!

Kram!!!!

2008-12-26 @ 19:42:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0