Mån-Tisd

Stranden HELA dagarna.... Underbart i går Måndag va vi på Vivesta som typ 85% av alla andra det va jätta mycket folk,,, men Underbart,,,, Solade badade Myste,,,, Linneas Bästis Alice med familj va där familjen My familjen Åberg Brissman och en massa andra familjer,, *asg*

Vassegoda lite mera tjockis bilder,,, Men det är ju för faaan sommar!!!!




Första Doppet för iår,,,, jo man har ju kärring doppat sig lixom skvätt på sig men Igår badade jag Fullt simmade t.om en liten sväng,,, eller nja typ 3 simmtag!!!


Karin & grabbarna!!!







 Dom fick plats 3 st på krockon,,,, lite vingligt & fega Linnea skrek man plats fick dom,,,,



 Söta Thelma


Men jisses va man fikar då man är ute sådär,,`HUGA,, man har fanimej nåt i truten hela tiden,,, SKIT åxå,,,,, måste tänka på figuren,,, Efter badet,, Hem natta plocka upp ALLT som vanigt.... Middag,,,, Linnea och jag blev riktigt osams,,, förbannade skit,,,,,, hon hade varit tjurig HELA dagen,, inget som dög bara gnäll gnäll och käfta emot,,, väl hemma så gjorde jag enchiladas med kyckling,,, villket INTE föll lilla damen på läppen,,,,
- Fyy jag vill INTE ha den här ÄCKLIGA maten!!!
- Nehe men det är de som bjuds då får du vara utan det blir inget annat,,,
- ÅÅÅ DUmma DUMMA mamma.... äckliga maten,,,,blablalablablaaaa
 Jag blev ursinnig kastar in ungen på rummet och förklarar att hon får utegångsförbud!!! nu fick hon inte vara ute med Alice mer,,,,
ÅÅ villket liiv gap skriik tårar,,,, och PAPPAAAA PAAAAPAAAAA (precis som om han skulle komma & rädda henne,.,,,, hehehe)
det tog nog 40 minuter innan hon kommer ut & säger förlåt,,, men sen blev vi sams,,,,
När barnen somnat åkte jag till CE (coop extra) och handlade,,,, lite blöjor & hundmat,,,, sen när jag kommer hem grilljerar jag kyckling file kokar potatis steker korv och gör sås vi ska ha med oss till lunch ,,,, så man kom välan isäng vid 00,00 som vaaanligt!!

Upp i morse Ida va jättelessen och loj,,,, sen försökte hon kräkas hon lixom hulkade några gånger,,,, shit NEJ inte spy tänkte jag villket är MITT värsta!!! jag tog temp.. Ingen feber,,, så hon fick en alvedon ändå verkade som hon hade Ont i magen,,, sen somnade hon på min axel,,, Det händer ALDRIG!!!
Jag skulle vara på VCT för blodprovs tagning pga mina höga lever värden,,, så jag va på väg att avboka det & stranden men då hon vaknade va hon Mycket piggare & käkade frulle så jag tog med mig Kidsen & åkte ner,,,, dom va såå söta gick fram & tillbaka i korridoren,,,






provet tog 2 minuter att ta,, Linnea kollade med STOORA ögon,,, medan jag förklarade att Det gör IIINTE ont,,,, (men så klart lite sticker det ju till i armen,,,)

Hem Packa ALLT!!! iväg till Vivesta,,,, badade Solade FIKADE åt god lunch fii faan va gott med kall färsk potatis,,,
Oh just det receptet på Såsen... Kommer HÄR:

Koka upp En stor burk Creme fraiche tillsammans med en smulad buljongtärning,, (kött eller gröns spelar ingen roll)
Blanda I dill/viltlök ev gräslök,, vad man vill citronpeppar är gott till fisk rätter,,,
Låt kallna och ha den till Kött/kyckling
  gör kladdig pastasallad eller som jag gör blanda i fetaost och gurkbitar då såsen är ljummen och rör ner det i kokad tärnad potatis,,,,  sjuuukt good Potatissallad!!!


Vi bade idag IGEN,,, Linnea kommer ju såå klar på att hon är BAJSNÖDIG såå klart,, och det är det enda STOOORA MINUSET med vivesta havsbad,,, INGEN TOALETT!!!!!! Skiit åxå,,,, så vi vandrar iväg med våtservetter & hundbajspåse (djävligt bra att ha i krissituationer) till skogskanten,,
Men Nea är utan skor,, och varje ställe jag säger att här kan du sitta skrikker hon NÄÄ det finns ju MYROR det killar på benen det är kallr osv osv,,,, så tillslut hade hon glömt att hon va nödig,,, TACK FÖR DET!!!!

Vi va kvar till 15 tiden ,, då ringde mormor och sa att tjejerna fick komma till henne en stund för jag skulle åka in till Dialect med Laptopen vars space knapp lossat på ett MYSTISKT sätt då Linnea spelade spel.... enl henne va det Katterna,,,, Hmmm ska vi tro på de???
Så till Momme med barna,, hem packa upp duscha In till NYK lämna datorn killen skulle fixa de till i morgon,,, SKÖÖNT,,, så nu sitter jag i källaren,,,, men det går Grymt mycket snabbare att ladda upp bilderna här,,,!!!

Sen till mormor Fick middag och Ida hade fått en NY liten Liggdockvagn,,,av mormor,,,(det är verkligen LITEn precis lagom till henne)
 men JISSES såå glad hon blev,, hon skreeek jag lovar SKREK rakt ut lixom tjööt då hon öppnade paketet,,,, sen har hon gått med den fram & tillbaka, matat dockan och gett dockan nappen,,,,, Snacka om dock fixerad  Linnea är inte alls så fixerad,,,, men hon ska me få en ny vagn när hon fyller,,, den som hon fick efter Bianca är vind och kör bara på 3 hjul...
så JIPPIIIE vi har kommit på en sak iaf hon kan få,,, fasen va svårt det är!!!






Väl hemma  linnea ute & lekte...... Jag plockade lite,,,, Ida somnade vid sju Linnea vid åtta.....
Nybadade båda två,,,,
När d kommer hem har han pratat med sin mor som skulle vara barnvakt till Ida nu Onsd/torsd då jag jobbar men hon hade tydligen ont i ryggen så det skeet sig BIG TIME,,,, HELVETTTTTTE
 Mamma jopbbar natt Pappa är hon Alice i stockholm,,,, va fan gör man ,,,,,????? Så det bli till att vabba i morgon,,, Linnea blir hemma från dagis,,,, FAAN FAAN FAAAAN säger jag!!!!!  Tur att jag jobbar på Lördag,,,,, Tänkte ju fixa en liten annanas paj att ta med som sommar fika,,, Innan semestern för det börjar ju Nästa vecka,,, Måste ju även handla sommar present til Dagis fröknarna,,, så det blir till att Hasta In på Torsdag då D kommit hem drån jobbet!!!!

Nu ska jag Kolla på Tv det va längesen NEEEEJ nu har jag ju missat ALLSÅNG!!!!! jaja bloggade ju istället,,,,,
Skit utan laptop,,,, kanske ska planera lunch till i morgon,,,,, hmm det får bli yoghurt & mackor,,,,

Pussar & Kramar till er!!!!
FIA

stranden! vi...

0-424fbd1a70d30fc92b9b6e3fe3df30f0.png

stranden! vi har det underbart!


KLIPPT jag...

0-1e440deef3029fed887193390c10985b.png

KLIPPT jag har ju glömt att berätta att jag klippte ida häromdagen jämnade till det lite så nu har hon page....! Fint va? Idag ska vi till stranden jätte fint väder idag med! Härligt! Ha en underbar dag mina vänner! Kram


KALAS!!!

I dag har vi varit på 4-års kalas hon EMMIE !!  Jäätte mysigt men varmt som bara den bad i pol/fika/korvgrillning en toppendag!!!
Frida & jag gick gymnasiet tillsammans!! men strax efter studenten -96 ( shit va gammal jag blev nu) tappade vi kontakten!!!
Men sen 2005 stötte vi på varandra i maj på Oxelömarknad lika tjocka gravida båda två....eller nää iaf jag!!! och vi har umgåtts sen dess,,,, JÄTTE kul eftersom tjejerna är lika gammla... vi gick på gravid Yoga/fikaoch mamma träffar!!! SUPER skoj!!!
& extra kul att träffas så här!! Linnea ville inte åka hem och Emmie ville åka med oss hem!!! fislisorna!! vi har sem samtidigt så vi ska styra upp nåt!!!

Spaceknappen har gått sönder så nu få jag trycka på en liiten liiten knapp skiitejobbigt åker till Detera imorgon och hoppas att dom kan laga på plats!!! så ni får nöja er med bilder!!!

Ida bara ÄÄÄLSKAR dockor & dockvagnar!!!! hon MÅSTE få en egen liten vagn!!!



 Emmie !!!










Linnea är GALEN här åker hon baklänges!!!!


 Ebba!!!


SÖÖÖTA EMMIE!!!!





 Pappa Sam

 Mamma Frida








Nu ska jag knoppa stranden i morgon!!!!!

Pussar & Kramar!!!
FIA

Hyllning.till MJ

Fängslande Hyllning Till MICHAEL!!!!
       

 
 

Jag som alla andra kan inte fatta!!!! att han nu är en ÄNGEL!!!!!!


testar att...

4a6665e61896c1e8fd9fef383e54cfe0.png

testar att mobil blogga det ska funka nu.. Hoppas bilden hamnar rätt med


Stranden,,,,

Ja men visst villket underbart väder det varit,, SOMMAR!!!
I går kom Hanna med Jack halv åtta... jätte kul Linnea & Han lekte massor,, vi åt frukost packade alla fika saker och  precis när vi skulle åka kommer Nala (vår ena katt) in med en STOR skogsmus i munnen,, Jätte stolt,,, bara det att Muskräket lever,, och då jag skriker på Nala så släpper hon musen i vardagsrummen varpå den piper och sticker in under soffan!!!! HELVETTE!!! jag gormar & skriker och drar ut sofforna ,, kommer sen på va fasen ska jag da den med,, hur ska jag få ut den????
rotar i  kökslådorna och får tag i en grilltång,,,, sen in igen och letar efter musen,,, hittar den i ett hörn,, Livrädd stackarn,,,, så jag kniper om den med tången och det PIPER & PIPER,,, snacka om PANIIIK,,, och sen kastar jag ut den i grushögen på baksidan,, där den ligger & flämtar lilla mus,,, jack & linnea kommer uppfarande och undrar vad jag håller på med,,,, vi tittar på musen en stund sen ger den sig iväg,,, PHU den klarade sig,, djurvän som man är,,

Vi åker till Vivesta,,,,, men det blåser rakt in där, så jag tar mod till mig och åker till Jogersjö ett havsbad i oxelösund,, där alla s.k SPÄNNISAR håller till,,, iaf va det så förr och en annan tjockis inte vågat sätta sin fot där,,,,jag har nog inte badat där sen jag gick i högstadiet,,, men nu hade jag ju 3 barn med mig ,,, kan det vara en ursäkt till allt fett??
haha vi slog oss ner mitt på stranden NÄRA vattnet så man skule slippa gå så långt och visa upp sig,,,, OCH för att ha nära till barna då dom badar,,, jag smörjer och byter om på ALLA 3 men då kommer Jack på att han är kissnödig,,, fasen åxå,,, jag förklarar att gå låångt ut i vattnet och kissa INGEN ser,,,, jaa säger han knatar ut,, jag fortsätta smörja tjejerna,, vänder mig om och där i vattenbrynet står lilla Jack med brallorna vid fotknölarna och snabeln ute och KISSAR en lååååång stråle,,,
HAHAHAHAH underbart,, som tur va va vi ute i god tid så det va knappt någe folk,,,, och sen va ju Linnea med Tvungen att kissa,,,, på samma sätt i vatten brynet,,, dock på huk,,,, fniss barn är Underbara,,,, och detta kisseri håller på hela dagen dom kissade & kissade ALLTID tillsammans,,,,
Vi förflyttar oss lite så vi ligger LÄNGST ner i ett hörn av stranden där INGEN annan kunde komma & lägga sig på ena sidan,,, sköönt vi fick en stor del för oss själva,,,,
Badade/fikade/åt glass/solade/lyssnade på musik och MYSTE,,, ungarna va JÄTTE snälla hela dagen inget bråk och lekte jätte bra,,,,
fram på efm kom fam Åberg och My med barn jätte nice,,,,














Hem dammsuga/duscha och sen kommer Tove/Magnus & greta,,, vi grillar och dricker vin fram till kl 02.00 SKIIIT kul,,,, det gör vi OM!!!!

Ställde klockan på 07.00 ganska sliten ,,, men upp frukost packade fika/badgrejor/flytvästar och ungar,,, och ner till Hamnen där jag & tjejerna fick följa med Fam Åberg/Matsa & Jenny på HAAAAVET!!!! Det har varit en aldeless UNDERBAR DAG!!!! splat badat grillat toppen,,,,
Lite krux med att få Ida att sova utan vagn och båten låg på andra sidan ön pga vinden så jag söver henne i famnen & lägger henne på den upp & nervända lilla uppblåsbara båten,,,, hon sov,,,, men jag va ju tvungen att fixa lite så hon inte skulle få så mycket sol på sig,,,, och sprätter till & vaknar SKIIT åxå..... sen va det nästan KÖRT men Karin intog position och vaggade henne fint på armen till hon somnade,,,,, Tack Karin!!! så hon slummrade en timma ,,,,, nästa gång åker Paraplyvagnen med,,,, lite mera att bära men va faaaan så smidigt och ungen måste ju sova,,,,,
Vi va ute hela dagen hemma vid 16 tiden solbrända och fina,,,










Vårt favvo ställe.... en Ö med en liten sandstrand,,,, PERFEKT!!! för kidsen









 Linnea fotade mig & ida,, OCH JA JAG BJUDER PÅ att det hänger över lite här & där!!!! Vassegoda!!!

 & hon passade på att fota sig själv!!!





 Lite Undervattensbilder!!!! blev ju helt OK











Stackars Älskling har varit hemma & grävt klart på tomten!!! Han är såå duktig,,,
Nu sover barnen gott...
jag fick blommor & choklad av min kära sambo i dag,,,,


JAG ÄLSKAR DIG!!!! D

Så nu ska vi MYSA i soffan med lite snask!!!!

Ha en Mysig Lördag kväll
PUSS & KRAM
FIA

R.I.P

Michael Jackson,,,,, Herreguuud så hemskt,,, Jag fick mess av D i morse då han skrev att han dog i natt!!!! jag blev aldeless Kall,,,, Hereguuuud han hann inte Hålla en avskedskoncert koncert!!!!
Men Tur att han Inte av aled på scenen ínför alla Fans & media,,,,(som min kloka vän janet sa)

& hans Barn som han Älskade Över ALLT,,,,, Stackars barn,,, med all denna media & spakulationer,,,,, FYY,,,,
Alla tankar till dom!!!



Drabbades av hjärtstillestånd i sitt hem i Los Angeles

En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack.

Han blev 50 år gammal.

- Jag är så ledsen och omtumlad av alla känslor, säger Michael Jacksons ex-fru Lisa Marie Presley, enligt AP.

Michael Jackson, 50, drabbades av hjärtstillesttånd vid lunchtid på torsdagen.

SOS fick larmsamtalet från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles klockan 12.21 lokal tid (21.21 svensk tid).

- När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte, säger en talesman för Los Angeles brandkår, till E Online.

Han fördes i ambulans under hjärt-lungräddning till UCLA Medical Center i Los Angeles.

"Heroiska insatser"

När Jackson kom fram till sjukhuset klockan 13.14 låg han i djup koma.

Michaels bror Jermaine Jackson säger att sjukvårdspersonalen gjort heroiska insatser för att rädda hans bror.

- Han personliga läkare, som var med honom (i hemmet), försökte återuppliva min bror, liksom ambulanspersonalen, sade Jermaine vid en presskonferens från sjukhuset några timmar efter att brodern avlidit.

- Ett team med väldigt rutinerade läkare, inklusive akutläkare och kardiologer, försökte återuppliva honom i över en timme - men de lyckades inte.

Jackson dödförklarades 14.26 lokal tid. Kroppen fördes sedan i helikopter till USC Medical Center för obduktion.

"Jag fick säga adjö"

Frank DiLeo, Jacksons manager och vän i över 30 år, fanns med Jackson på sjukhuset. Enligt vissa uppgifter var han även hemma hos honom när han kollapsade.

- Jag fick kyssa honom och säga adjö. Jag förlorade en väldigt kär vän. Någon som jag beundrade, någon som var den största talangen som jag någonsin har stött på eller jobbat med, säger DiLeo till Los Angeles Times.

Popstjärnan lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael, 12, och dottern Paris Katherine, 11, tillsammans med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe.

Jackson har även ytterligare en son, Prince Michael II, som kallas för "Blanket", född 2002. Vem som är modern till honom är okänt.

- Jag är så ledsen för hans barns skull som jag vet var allting för honom och för hans familj, säger Michael Jacksons ex-fru Lisa Marie Presley, enligt AP.

Polisutredning

Los Angeles kriminalpolis har inlett en utredning om dödsfallet - även om de betonar att de inte funnit någonting som tyder på att något brott har begåtts. Polisen ska enligt Los Angeles Times hålla förhör med Jacksons släktingar, vänner och läkare för att fastställa vad hur han avled.

Enligt CNN, som pratat med Michaels bror Marlon Jackson, hade stjärnan klagat på att han kände sig sjuk kvällen innan.

- Jag pratade med Frank DiLeo, Michaels manager. Frank sa att Michael hade klagat på att han inte mådde bra. Han ringde honom för att säga att han inte mådde bra, säger Marlon Jackson till CNN.

- Michaels läkare kom för att besöka honom och Frank sa "Marlon, från i går kväll tills i morse så vet jag inte vad som hänt."

Rapporter om sjukdom

Michael Jackson har sedan länge omgärdats av sjukdomsrykten:

Tidigare i år kom rapporter om att Jackson tänkte skjuta upp konserterna i London i sommar och höst på grund av sjukdom. Jackson hade 50 konserter inplanerade i Londons O2 Arena, den första den 13 juli.

Enligt flera rapporter hade han också drabbats av hudcancer, något som dementerades.

Författaren Ian Helperin släppte förra året en biografi om popstjärnan där han påstod att han led av brist på Alpha-1 antitrypsin - en genetisk lungsjukdom som kan leda till döden.

Tidigare 2008 fotograferades han i en rullstol - oförmögen att gå själv.



Han kommer bli VÄL mottagen in Heaven!!!!

YOU ARE NOT ALONE


 
KING OF POP!!!!!!

R.I.P MJ!!!!!
YOU ARE THE BEST!!!!


FÖRSOVNING

Fyy va jobbigt klockan ringde 04,45 i morse jag stänger av och somnar om,,,
 Vaknar en timma senare med ett ryck,,, precis som om Kroppen väckte mig,,
SHIIIIT vi har försovit oss,,, HELVETTE åxå,,,, in i duchen,,, väcker barnen,, snygga till mig & ungarna,,,, sen in med ALLA i bilen brassar iväg till Morfar & Alice lämnar Ida & Nova samt vagn & packning för dagen,,, som jag packat kvällen innan,,, TUR de,,,, annars hade jag sääkert missat blöjor eller nåt sån viktigt,,,,
När vi Lämnar morfar säger Linnea,,, "men mamma har du TOFFLOR idag,"?,,,
HELVETTE igen,,, jag hade mina FULA ROSA fejk foppa tofflor,,,, jaha,,, brassar hem byter skor och passar på att dra på mig lite smycken som jag ME missat,,, och jag knappt kan vara utan,,,,, grrrrr

Sen brassar vi vidare till Mormor med Linnea,,,, och packning,,, dom skulle ju till stranden så hon hade ju med sig ALLA badleksakerna,,,, sen FULL fart till Jobbet,,, hade TUR idag me,, Inga Poliser,,,, PHU,,,,

Väl på jobbet hälsar alla underbara kollegor mig välkommen,,,, TACK ,,,, och tur att det inte va jag som skulle öppna butiken,,, då hade di små classe workers fått vänta,,, men jag va bara 40 minuter sen,,,,,,,
Dagen har gått SAAAKKKTTTAAAA dåligt med kunder,,,, såå klart i detta väder,,,,

Lunchen avnjöt jag,Rickard,Edward,Nathalie och super socker gosiga lilla Axel vid slottet/ån med en god macka från SANDYS,,,, Mums,,,,, underbart ståålande sol VARMT man ville INTE gå ner i källaren igen & jobba,,,,



Här river vi upp våra Wraps,,,,















 
Men jag hade tur och kunde kompa en timma så jag slutade vid tre,,,, det va toppen!!!!!

Hem till Morfar hämtade Ida & nova det hade gått Jätte bra,, dom hade busat och varit ner till havet och plaskat i vattnet,,, Nova hade såå klart Badat,,,,,
Sen hem,,,, gav Ida lite mat och mig själv yoghurt,,,,
Mormor kom med Linnea,, Nyäten & nybadad
Sen kom Jade & Philippa på en fika,,, tjejerna lekte prinsessa och tittade på film,,,,
Philippa Fyller År i morgon & ska ha kalas så dom lånade lilla barnbänk bordet,,,,,

D kom hem & började gräva,,,, jag försöker få Ida att sova men inte så lätt då pappa slammrar med en grävmaskin utanför hennes fönster,,, villket resulterade i Övertrött lite Ida,,, BUÄÄÄ BUÄÄÄÄ men till slut så,,,,
När kl va 20.30 Åker jag till willys för att STORHJANDLA,,,, till grejen hör att dom stänger 21,,, snacka om snabb handling,,,, haha och jag va INTE ensam,,, stackarna fick nog aldrig gå hem,,,, vid de tilfället va jag en sån SKITJOBBIG kund,, som man bara HATAR,,,, SORRY men jag va bara tvungen,,, att handla en fredag efm undviker jag GÄRNA,,,,, så nu är kyl/frys proppfylla med 3 veckors mat,,, jo jag va såå duktig & skrev matlista lunch/middag för 3 veckor,,,,, SKÖÖNT

hittade lite bilder i mobilen som jag försöökte Mobilblogga men det funkar ju inte,, mailat supporten om detta fick svar idag att dom undersöker saken,,, TACK för de,,, så ni får bilderna nu istället!!!

Morgon trött Ida,,,,


Ännu ett Trist kassa pass på Jobbet

Jordgubbar/maränger/glass och choklad sås hos mormor



 MUMS ,,,,,






I morgon är det STRANDEN,,,, VIII jag har bjudit med Bästisen son JACk,,,, så han slipper vara på dagis i morgon och följer med oss istället,, så han Linnea någon att leka med,,,, Det ska bli Jätte mysigt!!!! Linnea hoppade av glädje då jag berättade det!!!! lite ångest för att lillebror Kalle inte får följa med men det blir liite jobbigt med 4 barn,,, men han ska med få komma ensam med oss,,, vi lovar,,, Nån gång!!!!

Nu ska jag soova,,,, Jack kommer 07.30 i morgon,,,,,

PUSSAR & KRAMAR
FIA

Stranden

En liten film från stranden,,,,, Ida går mer & mer för varje dag!!!!
Och som ni märker såå ÄLSKAR Linnea då Jack busar med honom,,,,

Fruktansdvärt,,,,,

Mc olyckan som inträffade igår,,,,, Hemskt,,,, det finns inte ord,,, även om man inte känner dom inblandade så är man berörd.. Mycket berörd,,,,,
Alla tankar till familjen och tjejen som körde bilen,,,,,

På olycksplatsen hedras Kent-Ove Söderberg med blommor.

På olycksplatsen hedras Kent-Ove Söderberg med blommor.    

Klicka på länken Ovan för att läsa repotaget!!!

VÄÄRME

Jaaa guud så varmt det är,,, super duuper NICE!!!! I går packade jag fika och ALLA badleksaker/badkläder/parasoll/smörj och allt annat kraffs man ska ha med sig på stranden,,, sen in med ungarna i bilen och till Vivesta Havsbad,,,, UNDERBART,,, knappt någe folk,,,, och SOL SOL SOOOL,,,, Mormor/Jack & Bianca kom med,,, dom lekte med tjejerna och badade,,, Alla barnen badade,,, nån dam tog tempen på vattnet 17 grader,,,, nja,,, eller jo kanske efter ett tag hade man lixom dommnat bort så då va det ganska varmt ändå!!!! HAHAHA
Men det va en underbar dag RIKTIG sommar dag!!!
Hem Plocka upp ALLT,,, fixa middag,dammsuga,torka golv,,, inte lite grusigt det blir nu när Tomten är Upp & ner,,, Buääää,,,, Natta barn slappa,,,, slängde över lite musik i Mp3:n,,,, sen ZZZZznnnAAArrrkkkk....


Jihoooo Linnea hittade snäckor,,,

 Plask



 Fånfar fisk med fjärils hov,,,, funkade sådär,,,,

 ÅRETS BADPOJKE!!! Jack


Bianca Spenderade mesta delen av dagen på Ringen,,,,

 Fina FINA NEA

 Man blir trött av havsdoften,,,,,

 Kristall klart Hav,,,,,,



 Sandslott!!!!

 Snorkel tur



 Påpälsad,,,,,, osänkbar,,,,,



 Mormor och en del av barbarnen!!!!



 ALLA badade,,,

 Fam Åberg kom,,, HAMPUS ÄR BARA SÅÅÅÅ duktig på att simma!!!!

 Hannes fiskar,,,

 Bianca Slappar




Idag har jag jobbat!!! Lämnade Linnea på dagis & Ida hos Momme,,,,,
sen in & plocka varor,,,, med Mp3:n,,,,, massa bra MUSIK!!!!
Dagen har SOM VAAANLIGT varit GREAT,,, LITE kunder,, men tacka faan för det,,,, i denna värme 26 grader i dag och SOL SOL SOOOOL,,,,,

På tal om SOL vill jag ge en stoor SOOL till BÄSTA EDWARD för att han förgyller mig dag till MAX,,,, och att vi kan snacka om ALLT,,, OCH inte att glömma,,, att han låser upp & låser butiken för min skull då jag Ofta glömmer saker i skåp & personal rum,,, TACK E Du är Toppen!!!!!

På lunchen shoppade jag TILL MIG!!!!! 2 bikinis,,,, det va dags nu när man "vuxit ur" dom man har och brallorna fladdrar så man ser in i Hugget!!!! hahahaha men iaf,,,, hittade JÄTTE fina,,, såå nöjd,, Kappahl Är GREAT på size,,,,,,




& Tjejer sånnahäringa lappar gillar vi STARKT!!!!!



Så ÄLSKLING,,, jag HAR fyndat idag!!!!!


Efter Jobbet Hem till Mormor och Äta Middag/fika/hämta kidsen,,,,, D på räk kryss med Jobbet så jag stannade en extra stund,,,,, sen hem natta ÖVER trötta barn,,, fyy Inte kul,, Grina & Grina,,, iaf Linnea men hon somnade ganska snart,,, till som vanligt NICKE  & NILLA tänk att de är så bra,,, hon är besatt,, men gillar inte kanibalkocken,,, då hoppar hon ett avsnitt!!!


Men nu sover di små,,,,, Jag ska Packa ihop allt,,,, Linnea ska med Mormor,Kusinerna,och Moster Ingela till stranden hon fick fridag från förskolan,,,, Ida ska vara hos Morfar & Alice,,,, så det är lite saker som ska packas,,,, SUCK,,,,

Pussar & Kramar till ALLA er
Fia


By the way,,,, det funkar INTE att mobilblogga längre,,, undrar varför?? måste maila & kolla,,,,, skit,,,,

STÅÅÅLANDE väder,,,,

Jisses va fint väder det varit idag,,,,, underbart,,,,,
Jag lämnade Linnea på dagis hem packade strandväskorna,,, jo massa saker med då man är mer än en,,, haha sen åkte vi ut till Örstig med Elle & Brissman,,,, det blåste lite kallt från havet men vi satte os i LÄ så det va helt OK,,, Ida kröp runt i sanden,,,, hon, Malte & Thelma hade det mysigt,,,, Och vi mammor fick sola lite då barnen sov,,, NICE,,,
Sussie & Molly kom förbi en sväng,,,, nu är det inte länge kvar till bebis kommer,,, en vecka över tiden,,, tyvärr så ser hon Alldeless för fräsch ut,,, men snart snart,,,, SPÄNNANDE....
Vid tvåtiden mulnade det på,,, VÄRSTA DIMMAN,,, kom snabbt!!!! så vi packade ihop & åkte hem,,, väl hemma INTE ETT MOLN,,,, knepigt,, ja man ska inte lämna OXD i onödan,,,, Nästan alltid fint här,,,,



Här ser man hur DIMMAN är på väg in från havet!!!!

 SÖTA THELMA!!!! & matglad!!!! :)

 & Hon gillade att busa med Ida,,,,



Nova & Molly Badade,,,,




Hittade även lite bilder i kameran sen Daniel/Fredrik & Mats va ute på sjön,,,






Hämtade Linnea och handlade lite,,,, sen hem laga mat,,, Linnea lekte med Alice,,,,,
När D kom hem gick vi till Grannarna och firade AGNETA som fyller 60 ÅR IDAG!!!!!!! GRATTTIS GRATTTTIS!!!!!
Vi fick massa gott fikabröd och tårta.... faan jag som inte skulle ha,,,,,, SKIT SKIT SKIIIT MIDSOMMAR har inte varit bra för mig ett kilo upp,,, helskotta,,,,, men men nu under sommaren tänker jag INTE banta,,, bara hålla mig på samma vikt,,, så kör vi hårt när jobbet börjar igen,,, Både med VV & Träning,,,,,kanske kan vara bra för kroppen med,,, att få igång förbränningen igen,,,,

Syrran kom förbi.,,,till min förvåååning,,,, hallåå hör jag bara ,,, hon hade varit hos mamma med Jack & Bianca,,,, dom ska sova här i veckan,,, ÅÅÅ LINNEA blev ju aldeless till sig,,,, så dom va här & busade,,, jag passade på att rota på vinden bland alla Linneas kläder och fick med mig en papp kasse med sommar kläder till ida,, massor som nea aldrig använt,,, herreguud ungen behöver INGA kläder,,,, shit,,,
Ii morgon åker vi med kusinerna & Mormor till stranden,,,,,ÅÅ va hon längtar hon vaknar säkert kl fem i morgon,,,, gumman,,,,
Syrran & Bianca hade köpt jättefina skor på Intersport Reebook 250:- så Syrran stannade till på vägen hem och köpte ett par till mig,,,, Bild kommer senare,,, JÄTTESNYGGA!!!!!

Nu kom D in han har grävt klart,,,, sköönt,,, nu ska det stå & torka några veckor,,, så har man tur får vi en ny altan/fartsukvist innan sommaren är slut,,,,, WIIII

Dags att ladda en maskin tvätt,,, suck,,,

Pussar & Kramar!!!!
FIA

SOOOOOOL

ja jisses villken fint väder det varit idag,,, UNDERBAAART!!!! inte ett MOLN,,, här i oxd iaf,, det va mulet innåt landet,,, skönt att bo vid kusten,,,,
D har grävt upp halva tomten nu är det bara ena kortsidan kvar,,,,, suck så vi går genom garaget nu,,,,,

Jag har jobbat idag,,, det va för en gång skull ganska trist,,,, vet inte varför,,, tur att man har BRA kollegor att Härja med,,,,
Jag stod i kundtjänst första timman,,, och öppnade gallret,,, då står det en IDIOT till kund utanför och säger:
- Nu får du skynda dig,,,,,(klockan va 9.59)
jag går och ska låsa upp,,
Han börjar att räkna ner sekunderna 10 9 8  varpå jag segar mig extra mycket går lixom i slowmotion,,,,,
och när jag börjar dra upp gallret säger han,,,
- Öppnar Ni alltid Prick kl10..??? spydig
- Ja vi har möte innan så det gör vi,,,,,
- Jaha Rusta öppnar minsann tio i,,,,
- ja de är dom de säger jag,,,,
- ja men det är bra PR kläcker han ur sig,,,,, MOAHAAAAAAAAA
DJÄVLA IDIOT,,,,,han tänker inte på att vi börjar kvart i,,,, och kanske vill gå igenom hur dagen är upplagd,, kampanjer & dyl.... och vad kostar det inte företaget om vi skulle börja ännu en kvart tidigare,,,, FYY faaan säger jag att vissa människor alltid ska klaga,,, villket djävligt trist liv dom måste ha,,,,,
till grejen hör att han va fet äcklig och hade en vit skjorta på sig,, eller den skulle vara vit den hade nog en veckas matrester på sig,,, så han luktade SKIT,,,,
 IDIOT,,, ja det kanske va därför dagen va lite halv trist,,, att möte en sån djävel det första man gör,,,,,

En liten ljusglimt va att Nasser med fru och den lilla Nya bebisen kom in & hälsade på,,, GÙUUD så söt Lilla Äya,,,,, bara 2500 såå liten såå liten,,,, kunde inte få nog med snusandet,,,,




När jag tömde kameran fanns några bilder från midsommar,,,





Farfar va här och passade Ida då jag jobbade så D kunde gräva,,,, tack Farfar!!! Han & Ida hade lekt varit ute och grävt och gått på gatan fram & tillbaka,,, nu går hon massor,,,,
Linnea har varit hos Alice hela dagen ätit och badat pol,,,,sen kom dom hit och åt middag,,,, skruttfisar,,,

Nu sover kidsen,,, jag ska slappa och fixa lite gott jag ska ha med mig till stranden i morgon,,, åker ut med Brissman & Elle,,,, vi ska SOOOLA!!! WIIII det ska bli JÄTTE fint väder,,,,
Det ska ju bli kanoners väder HELA veckan,,, Nu kommer sommaren,,, Hoppas vi kan dra ut på havet i helgen,,,,,

Ha en fin kväll,,,
P&K
FIA

Midsommarhelg!!!!

Ojoj va full fräs det varit HELA helgen,,, men ACK så trevligt vi haft,,,,,
Midsommarafton,,,,,
Vaknade ganska skapligt,, försökte vila extra länge så man skulle orka med hela dagen,,,,, D och Linnea åkte ner & kollade till Båten och köpte Lördags godis,,, fast det bara va fredag,, BUSIGT va???
medan dom va borta sov Ida,,, och jag band 3 fina kransar till mig & tjejerna helt ok,,, bara att dom va halv vissna redan när vi kommit fram,,, *asg*

Bästaste Bonuspappa Nisse kom med Blommor till oss och Lite saker till barnen i midsommarpresent,,, TACK TACK!!! du är toppen!!!


Vi snyggade till oss,, lockade hår,,, lite glitter på ögonen och ett hav av olika dofter här hemma,,,, fina kläder PACKA ALLT vi skulle ha med oss,, ombyte,mat,dryck,barn,hund, mmmm sen gick vi till Fam Karlsson,,,, Linnea cycklade och D hade varit och hämta skrindan så vi kunde dra ALL packning i Perfekt,,,,,

Hos Fam karlsson va det full far med barn/hundar/karlar,,,, grillen va laddad och barnen fick göra sina egna grillspett och äta till lunch,,,, Mycket smart IDE att låta barnen äta först,,, så man fick en liten chans att kunna äta själv när det va dags,,,,

Sen sill lunch med tillbehör för oss vuxna,,, det fanns allt gott,,, sill,bröd,gräslök,potatis,gräddfil,ägghalvor,sill tårta,rökt ÅL,grillad röding och SNAPS,,,, villket inte är min grej,,, nää men en eller två kan man nog få i sig,,, D hade köpt JÄTTE god snaps till oss fasen nu kom jag inte ihåg namnet men det va Hallon/granatäppleoch nån mer smak,,, (hah det hjälpte va?) men iaf skiiit god,, säker urgod att göra grogg på!!!

Som VANLIGT ska vi Mammor,,, fixa med ALLT, Ta hand om barn,byta blöja,plocka fram,plocka bort,hålla koll så ingen rymmer medan karlarna sitter och dricker & dricker och pratar... VARFÖR i helvette ska det va så??? jag sa& skrek till D några gånger att han fick resa på sitt arsle och göra nåt,,, och det hände ju SÄÄÄKERT,,,,
Faan det gör mig såå förbannad,,,, jag kanske med ville sitta i 10 minuter och snacka,,,, men Nä,,,,
villket resulterar i all männen oftast är fullast efter lunch och nån timma till,,,, så vi damer ska ha hand om DOM åxå,,,
Sen till kvällen när ALLA barn fått middag/pyjamas/borstat tänder DÅ är det vår tur att sitta STILL och grogga lite och med allt spring under dagen och härjande behövs typ 2 st sen är man på Yrslet,,,,, HAHAH Svensk Midsommar!!!!

Efter Lunch,,, Fiskdamm till barnen,,, med personliga påsar,, bara sååå seriöst,,, Hampus som är stora killen fick Lego,,,,småkillarna bilar, Linnea och dom andra tjejerna fick såpbubblor och Ida en nalle,,, och GODIS såå klart,,,,
Sen gick Männen (kors i taket) några av dom iaf,, och hämtade Björk och så klädde vi midsommarstången,,,, den blev jättefin,,, MATS va BÄST han fixade & donade,, medans Vissa andra... nämner INGA namn,, stod och snackade skit med en ÖL i handen,,,,, MORR,,,,,
Sen Dansade vi,,,, ALLA mammor/barn,, OCH ANDERS,,,, hahahah bara han som Pappa som va med,,, VARFÖR???? ännu en sak att irritera sig på,,, men men D fotate ju så en liiiten ursäkt,,,,, eller????
Jätte kul iaf,,, Annsofie:s pappa spelade gitarr och sjöng,,, stämmningen va på TOPP!!!!






 Men hur tur med vädret hade vi då!!! Stråålande sol HELA dagen!!! Tack för det!!!!








Barna hade Jätte kul!!!! Vu vuxna med,,, man fick dra upp byxor och hålla i Brösten så dom INTE hoppade ur,,tuttarna, hahahaha man är inte RIKTIGT klädd för hopp med små grodorna,,,,,,

Efter det,, lite Paus,,,, DÅ fick man sitta nån minut dricka cider och röka,,,,
sen TÅRTA och kaffe,,,, MIN goda tårta,,, den gick hem,,, kanske inte hos barnen,, men hos di vuxna,,,,

Sen va det dags att packa ihop ALLA sakerna,,,, så gick vi som ett zigenar läger vidare till Fam Åberg,,,, där barnen fick pasta/köttärsås medan det fixades med potatisknyten och såser till alla mammor/pappors kött som låg på grillen,,,,
barna lekte medan vi åt,,, eller innhalerade,, för AJAJ va hungrig man va,,, vi sjöng drack och ÅT,,,,,,

Plockade undan,,, i med barnen i pyjamaserna,,,, borsta tänder,,, sen i säng,,, Ida somnade ensam i fredrik & Karins dubbelsäng,,, Linnea i Idas vagn,,,, och di andra på madrasser,,,, Jätte mysigt,,,

DÅ blev det mammornas tur,,, att SITTA!!!!! dricka snacka,,,, men då gick luften ur oss,,, så vid halv ett gick vi hemmåt,,, med barnen i vagnar,,,,, och somnade sött!!!! man sover EXTRA skönt med en grogg i kroppen,,,,



Vi hade en UNDERBAR Midsommar,,,, tror nästan att det kan bli en sammanslagning nästa år med,,,,vi får välanse,,,,!!!
 
Det finns även bilder HÄR att titta på sen midsommar!!!

Midsommardagen barnen vaknade ganska skapligt,,,, jag hade deal:at till mig sovmorgon,,, så det fick jag til tio,,, Tack hjärtat!!!
Efter frulle tog vi en prommis till fam Åber för att hämta resterna av familjen,,, hahah eller alla väskor och div saker,,,,
Vi fick oss en kopp kaffe lite snack sen hem,,,,
Fixa lunch,städa,,, D fortsatte gräva Linnea lekte med Alice,,,,

D & några till karlar tog på kvällen båten på en premiär tur,,,,, till Nyköping och drack lite öl,,, (Inte D som körde båt) Karin & killarna kom till oss,,, Mina tjejer sov,, Killarna somnade DIREKT så karin & jag drack en cider fejsbokkade och snackade skit,,, men vi kom fram till att det inte va nån ide,,, såå trötta,,, så hon STÅLKVINNAN tar båda barnen i vagnarna & går hem,,,(vi orkade INTE vänta på till karlarna komma hem) hahah med 2 vagnar en fram en bak,,, hon är för härlig,,, "Detta är inte första gången kvittrar hon då hon går",,,,,

Jag slummrade i soffan till männen kom,,, snackade lite skit sen GONATT!!!! Jisses jag kan nog knappt lägga mig innan jag somnade,,,,, PANG!!!

Nu håller D på att ta bort trappen,., så vi får gå via garaget,,,, Linnea leker med Alice,,, Ida ska sova jag ska hänga ute en maskin tvätt,, sen snygga till mig,,, jag ska nämligen JOBBA idag 12-16 det ska bli najs,,,,,

ha en Fin DAG solen skiner,,,,

Puss & Kram
FIA

TÅRTA!!!!!

Suck ,ja jag håller på att göra tårta till i morgon,,, det tar ju tid,,,, och börjar man sent får man väänta.... Familjen sover,,,, så jag passar på att blogga!!!!
jobbat idag,,, det har varit MYCKET folk,,, och MYCKET kul,,,, men efter kl 16 DÖTT,,, men trevligt har vi haft,,,
Det bjöds på Midsommar tårta idag,,,Tack klasse det va mycket gott!!! 
sen köpte jag mig en Sandys macka med medelhavskyckling,,, MUMS,,,,, har även shoppat lite idag,, till tjejerna/D och mig,,,, men bara liite,,,,

Louise på jobbet fyllde 20 år idag GRATTTTTIS till henne!!!!BALLOONS hon hade med sig goda kladdkakor och bjussade på,,,, TACK!!!!
När får ni lite bilder,,,,

Cecilia Hugger in på tårtan!!!!


 Louises kladdkakor,,,,




 Inte bara kunderna som handlat en massa idag,, Även personalen,,,,

 D & Nea somnade sött i soffan!!! till Nicke & Nilla!!!


Jag kutade upp till Torget & köpte Jordgubbar idag,,,, Polska,,, dom va Jätte goda,,, iaf,, killen som stod & sålde pratade som faaan och så säger han,,,:
- Du är den enda som är såå glad trots att det regnar!!!!
Hahaha jupp Thats me!!!

Nu ska jag göra krämen som ska vara mellan tårtorna,,,
i morgon blire lite sovmorgon hoppas jag,,, sen mys och sill lunch med goa vänner!!!

Puss & Kram
och



FIA


Full fart!!!

JAA som alla dagar då man jobbar ere full fart,,,,
Lämnade Ida hos mormor vid nio,,, sen till dagis med Linnea,,, sen full fräs in till jobbet,,, tack gode gud för farthållare,,,
Väl på jobbet lika Nice som alltid,,, alla Underbara kollegor och idag ävern endel underbara sommarkottar!!! jätter kul,,,, Ganska bra drag ett tag,, men på efm,,, DÖÖÖDEn,,,
På lunchen va jag på bolaget och handlade lite,,,, sen på Dressman och handlade några fina tröjor till D,,,,, tänkte att nått nytt kanske han ska ha på Midsommar,,, och tid att handla själv det har han inte,,,,

Handlade även på vägen hem lite Basvaror till vår tomma kyl,,,,
Mormor & barnen va här,, Ida hade somnat Linnea kollade på film,,, TACK momme,,, hon hade fixat pannkaka och badat barnen,, SKÖNT,,,

D jobbar fortfarande,,,, i morgon ere mera jobb,,,,, och sen när jag kommer hem ska jag fixa tårta till Midsommar afton,,, Visse fjärda tårtan!!!! URGOD,,, så ska handla Jordgubbar i morgon,,,, MUMS!!!
VISSE FJÄRDA TÅRTA

4 Äggvitor
3 dl socker
Vispas till hårt skum

Tillsätt 3dl rostade ricecrisp,
 
Rör ihop och bred ut som rulltårtssmet.
 
Grädda c:a 2 timmar i 125 grader & låt kallna,,
(du ser när den fått annorlunda färg och om man sticker i den och srickan inte blir kladdig är den klar)


SMÖRKRÄM
4 ägg gulor
1 dl socker
1 msk mjöl
1 dl Grädde

Sjud till tjock kräm, rör HELA tiden, Tillsätt 100 gr smör, 1tsk vaniljsocker & 1 tsk Snabbkaffe (jag brukar ta 2)
Gör man dubbel sats så får man göra smörkrämen 2 gånger så den inte skär sig!!

Låt fyllningen svalna, Lägg smörkrämen mellan bottnarna och låt dra över natten.
 

Vispa 3 dl grädde, bred på tårtan & garnera med Riven choklad (eller vad man vill hallon är super gott)
 

Den är så sjukt god !!!! Nu gjorde jag dubbel sats för att få en stor tårta men annars gör man en sats och delar den på mitten!!! men en liten tårta räcker till c:a 10 pers den är verkligen mäktig!!!
Lycka till!!!!


Jag fick idag min DOGTAG från Fatstatement!!!! man kan göra en massa fina saker hos dom med egna bilder,, detta är en uppskattad present,,,
Mormor fick ett halsband på Tjejerna förra året,,, jag har haft mitt halsband på jobbet och OFTA fått fina kommentarer!!! så gå in och kolla och beställ,,, det är BILLIGT med!!!



Jag måste lägga upp lite bilder,,, Trimmade Novas tassar igår,,, GUUUUD va långa dom va!!! kolla

FÖRE


EFTER

En tass av varje!!!!


Stackars vovve,,, och såå klart klippte vi dom på tok för långa klorna me,,, så nu är hon finaste Vovven IGEn!!!!

Nu kom D hem,,,,  jag ska vara lite social,, han ska få Manekänga lite i nya tröjorna,,, Barstjärt,,, HAHAHAH fin syn va nakenfis pappa D och t-shirt,,,, JA flickor jag ska fota Jag looovar!!!!

Ha en fin kväll
Puss & Kram
Fia



ROOOS!!!

HUR KUNDE JAG GLÖMMA ATT GE MIG SJÄLV EN ROS!!!!!! ELLER FLERA ROSOR!!!!




-27 kg i morse!!!!!!!
JAJAJAJAAAAAA NÖJD,,,, bara 3 kvar till midsommar,,,, HAHA det kan bli svårt,,,, men ändå Nära Nära delmål 3,,,,,,

Kram igen


TISSSSSDAG!!!

ÅÅ villken underbart väder det varit idag,,,, vi har varit ute Nästan hela dagen, tvättat 3 maskiner som torkat ute,,, Häärligt,,,, Vi har fikat och ätit glass,,,




Och ätit geggamojja!!!!

 Och Bajsat,,,, Ida ligger nästan alltid ner då hon bajsar,,,, knasunge...




Tempelton ville ut ,,,, MEN,,, kanske inte via altan dörren,,,???


Lixom 2 meter ner,,,,,,

 Men min stora duktiga kille gjorde de,, han SKUTTADE rakt ut,,,, med sina 8 kg,,,,

 STOLT KILLE!!!!


Linnea & Alice lekte på efm,,,, Gullungar!!




Linneas saker till DORA kalaset kom idag.... så vi har fixat med inbjudningarna,,,, Och lämnat vissa av dom,.,, hon va såå nöjd att få lägga dom i brevlådan,,,,,så vi åkte runt i stan som värsta postbilen,,,, HAHAHA men skoj hade vi,,,, och sjöng till THE PINKS i bilen,,,, det kommer att bli ett TOPPEN kalas,,,,, väntar bara på att bordsduken ska komma och lite skoj till Godis påsarna,,,, Att min lilla NEA blir 4ÅR jisses,,,,

Allt detta beställ jag från  PARTYLAND    Dom har hur mycket som helst till kalas,,, och det finns nästan alltid hemma på lager,,,, SKIT BRA,,,, vi har ju alltid haft tema kalas,,,,, så jag gillar Iden och fortsätter till tjejerna inte vill längre,,,,
Dora är ju stora favvisen fortfarande,, hon fick välja själv,,, trodde hon ville ha Prinsess kalas,,, men när hon fick se DORA kalas sakerna blev hon TOKIG!!! SÅ DORA IT IS!!!!


Dessa små Dora klistermärken,,, VANN jag på Tradera,,, (jaja man vinner INTE på tradera,)
så dessa ska ungarna få ett gäng var av i godispåsarna,,,,

Även denna FINA tårtbild,,, Tradera och jag fick välja text själv,,, TOPPEN man lägger den på tårtan så sjunker den in i grädden,,,, får se hur det funkar,,, Spännande,,, så jag gör en långpanne tårta det blir ju skita bra!!!




Läppar som låter, sätt denna visselpipa i munnen och den gör olika läten både när du andas in & ut
Läpp Visslare
Det blir ju bra i godispåsarna!!!!!
& dessa fina klubbor
Hjärtklubba


I morgon ska jag jobba igen,,, WIHOOOO det va längesen nu,,, ska bli skoj!!!!
Ida ska vara med Mormor och Linnea till dagis!!!!

Ha en fin kväll
Puss & Kram
FIA

namnlöst

0-5a358ed9465a6857d491848252d1650d.png

Kolla varifrån!


UTE Åh...

0-6ccd09db814d253898bce54bc5c48b45.png

Kolla varifrån!

UTE Åh vilket väder vi är ute och myser....


GAHHH

Ja faaan nu blev jag irriterad igen,,,, FAAAN att dom brände ner Blue Moon,,,, jag VILLE ju se dessa underbara!!!! mina STÖRSTA Idoler då jag va liiten,,,,,,, suck,,,,, och denna låt va en av mina favvisar,,,,,

KOLLA!!!!

ja kolla tjejer va jag hittade,,, Carola i Agnes dräkt,,, den finns i silver med,,, undrar just va jag ska ha i feb?? guld eller silver??? *ASG*

Förbannade glassbil,,,,,

Idag har vi inte gjort nåt,,, eller joo,, städat för ovanlighetens skull,,,, och tvättat,,,, suck,,, Linnea har varit på dagis hela dagen,,, Ida har sovit en hel del,,,, så jag har slappat med,,,,,
Jag kommer med all säkerhet dö med dammsugaren under armen,, och ett paket tvättmedel under andra,,, för jag gör faan inget annat,,, plockar undar alla saker/kläder överallt,,,, och STÄDAR,,,, BLÄCH,,, om man ändå kunde hitta nån som vill städa till en billig penning,,,,,

Mormor kom hit en sväng på efm och lekt lite,,, Kurragömma och med dockor,,,, Ida bara ÄLSKAR dockor,,,, hon har gått med vagnen halva dagen idag runt runt i huset,,, Idag fick hon en docka av Linnea,,, Hon är värdens bästa syrra,,,, så nu har hon en egen liten docka med napp,,,,




Middag Spagetti & KÖTTFÄRSÅS,,,,, det är faan omöjligt att få bort,,, ungarna är oranga i nyllet efter,,,,




Min Älskade Linnea!!!!!
Hon är en sån mysig/glad/påhittig/klok/omtänksam/snäll/envis/underbar/smart & fin 4 åring,
Idag sa hon till mig
- Mamma Idag ska jag vara SNÄLL,,,,
- Men Linnea det är du ju nästan jämt,,,,
- Ja men IDAG mamma lovar jag att vara extra snäll,,,,,
och det har hon varit,,,, mot mig gullig mot Ida och när momme kom förut sa hon,,,
- men mormor va fina kläder du har,,,,
och i morse sa hon till mig
- Mamma va fin du är!!!!!
Ja hon är den BÄSTA!!!!


Momme & Ida dansar,,,, med min KÅLDOCKA Urban Billy som jag fick då jag gick i 2:an,,, han lever med ännu,,,






JAg måste ge RIS till Hemglass,,,, GRRRRR den där förbannade Glassbilen ska komma till oss varannan måndag,,, som blir IDAG.... den har inte varit här sen jag väntade Linnea alltså 4 år sen, (då jag va beroende av trollerimix och åt typ 10 om dagen),,,,
hmmm och innan dess va den Aldrig heller här,,,, jag ringde och frågade varpå dom säger att när vissa rutter som inte ger nåt tar dom bort dom stoppen,,,, men jag fick så snällt nummret till chaffören som då hette Daniel,,, och han kom hit,,, varannan Måndag precis som dom skulle,,,, och jag har registrerat så jag får ett påminnelse sms när dom ska komma,,,, men nu har dom som sagt inte varit här på några år,,,,
Nu vill vi ha glass Linnea vill handla av glassbilen det är ju stort,,,, så för en månad sen ringer jag till hemglass,,, men då har dom data strul så hon får inte upp nummer till bilen,,,,
så efter nån vecka ringer jag IGEN,,, då får jag nummret till chaffören och ringer,,, Men det gick inte att komma fram,,, ringer fleera gånger,, men NEJ,,,,skickar även sms,,, och frågar om dom kommer till vår adress,,,,INGET SVAR
Ringer då tillbaka till Hemglass och berättar hur det ligger till,,,,
- ja tyvärr det är det enda nummer jag har du får prova IGEN,,,,,
är det så djävla svårt för dom att notera detta och meddela chaffören det,,,???
Så nu är jag förbannad på HEMGLASS,,,,, ska ringa och skälla i morgon och maila till dom,,,, för nu är det sommar och vi VILL köpa GLASS!!!!!!

Nu sover D i soffan,,, Jag är med skiit trött,,, så det är dags att bädda ner sig,,,, hungrig är jag me så bara att somna så man glömmer bort hungern,,,, bra bantar tips,,,, SOV,,,, haha

Ha en fin kväll
PUSS & KRAM
FIA

FILM

Lite filmer på tjejerna från dagen,,,,
Ida har HUMÖR,,, Jisses va förbannad hon kan bli och skriiiker,,,,

 




Linnea Gillar verkligen att leka med Ida,,, som nu på filmen säger hon "ska vi åka tillsammans",,, och i dag kom hon in efter att ha varit ute en stund och frågade om Ida ville vara med Henne i sandlådan villken Ida gillar,,,, så dom va ute & lekte Jätte mysigt!!!
Ida har blivit bra på att sparka sig fram på bilen,,, trots att vi bara åkt c:a 4 gånger,,,,,



Nu snarkar D i soffan Jag är med skiit trött,,, det blir nog kväll nu för oss,,,

NATT NATT
P&K
FIA

HELGEN

MM Igår va det full fart!!!! Lotta & Jack kom hit & Hälsade på,,, det va JÄTTE mysigt!!! vi fikade på god fruktsallad med vaniljvisp,,,, och barnen fick Plättar till lunch,, jag & Lotta smaskade på VV soppa,,,,
Barnen lekte och busade,,,,



 Lotta & Jag!!!!


JACK

 Ida,,, SMUTSIGA UNGE!!


Vår Lilla tjej började Gå lite idag,,,, snacka om att mamma Är stolt!!!! Hon bara reste sig och gick,,,, ja såå klart vinglligt,, men hon tycker själv stt det är vansinnigt kul!!!!

På kvällen Åkte vi till Örstig & till Bengan/Elle och Malte,,,, Tobbe/therese & Thelma va även där,,, vi smaskade på Tacos,godis och snacks MYCKET trevligt,,, satt och snackade barnen va snälla och lekte,,,,
Men snacka om att alla är uppe i sitt innan man kommer till bordet & kan äta... barnen ska ha mat, dom ska sitta stilla man ska dela fixa trixa hälla upp dricka mmmm haha det är inte mycket man hinner snacka om under den tiden,,, full fart hela tiden,,,,,,, MEN en underbar tid,,,,!!!!


MIN D!!!!


Björne!!!

Jiggan!!!

 Nova & Jag,,,, Linnea fotar!!




IDA ÄLSKAR dockvagnar,,, hon går runt runt runt hela dagarna och plockar i docka plockar ut,,, Maltes Vagn va ju super mysig att gå runt med,,, !!! Ellinors gammla,,, en riktig Retro dockvagn,,,,



 Trött Linnea,,,, somnade till Bamse på sin DVD

 Trött Thelma med pappa Tobbe

 Mina Tjejer Borstar Tänderna Lördag Morgon!!!!!


Efter Lunch åker vi till Mormor och firar hennes födelsedag!!!! Gott fika som alltid,,,, och SNÖVIT tårta!!! (ASG eller hur HANNA!!!)


Mormor öppnar paketet från oss,,,

 En snygg Tunika,,,

Bonus syrran/Moster Mickan va med där.,,, Alltid lika trevligt att träffas!!! Ida ville gosa en hel del med henne!! hon kröp upp till henne i soffan,,,


När jag & barnen kommer hem gräver D för fullt,,, USCH så tomten ser ut och värre blire,,,,Jag kommer inte ha NÅN gräsmatta i sommar!!!!
Fam Åberg va ute & cycklade och nyfiken på Grävandet,, så det blev lite spontan träff med Korvburgare och fika,,, JÄTTE mysigt!!!


 Så här ser det ut på vår baksida nu,,, synen då man ser ut genom fönstret...





 Sen fick killarna Åka med D i grävmaskinen,,, Här Hannes,,,,

Sen Hampus,,, Jisses Villken LYCKA!!!

Vi tjejer Glodde i förnstret!!!!

 Nästan som helvetteskapet,,, HAHAHAHA



 Lilla Tempelton är förvirrad,,, den gammla Håriga soffan är borta,, vart ska dom nu sova,,, och att dom ska komma in och gå ut på framsidan är Jätte konstigt,,, MEN det är ju en enda stor KATTLÅDA runt huset,,, villket jag tror dom Gillar,,,, :P

 Hemmabyggd stupränna,,, rör bitar & Silver tejp...

 Sen blev det mys med film och snacks i soffan!!!


Vissa Va lite TRÖTTA!!! Hannes somnade & Ida såå klart,,,


Och Föräldrar mys med VIN/ÖL/IRISCH & Baileys Koffe hahaha herreguud va trevligt det är med spontan fest!!! karin & jag delade på 3 liter Snik vin från Tyskland!!! Men shit det va ju Hur gott som helst efter 6 glas,,, HAHAHAH vi hade super duper trevligt,,, pratade om allt tjafsade med våra karlar,,,, Rökte vinade sen blev jag så sugen på nåt gott så jag yxade ihop lite fruktsallad och vanlijvisp som vi glufsade i oss,,,,
Vi kom i säng vid halv tre.... UJ så det blev lite sent,,,,

 

Hampus hade en skön eller OSKÖN sovstil,,,,,

Hannes som en LITEN Boll,,,,,


linnea fick till sin Förtjusning äta frulle i sängen i morse,,,,, Snacka om nöjd,,, men vi MÅSTE skaffa en frukostbricka,en sån på ben,,,,,


Tjejerna sov till halv nio i morse Jätte skönt men tanke på en annan som va lite fyllkärring i går,,, och lite trött i morse,,, *asg*

Nu håller D på att gräva för fullt,,, hela baksidan är klar och ena Kortsidan skönt,, hans chef skulle ha maskinen i efm,,,, så han måste in & lämna den,,,, Skit åxå annars hade han kanske hunnit med andra kortsidan med,,,, men men Nästa helg kanske?? Midsommar iofs & jag jobbar på söndagen men lite kanske han hinner med,,,,

Hoppas ni får en SKÖN söndag,,, jag ska iaf inte göra många knop jo,,, ösa ner till Sunda & plocka störstaste påsen med snask,,, DET BEHÖVER jag idag,, haha och förästen så handlade vi inget godis igår,,,, sådeså!
Jag tog bort plåstren på magen i morse,,,, JÄTTTTEFINA små stygn det kommer inte synas sen,,,,, BRA JOBBAT KAREV!!!
 men ni som gjort samma OP ska stygnen trilla bort av sig själv??

Nu har vi precis ätit lunch,,, Linnea sitter och prickar av på en KARTA vart alla vi känner bor,,,,,
Ida leker med dockor,,,,,

Hoppas ni får en fortsatt Mysig Söndags kväll!!!!

PUSSAR & KRAMAR
FIA


Snabb blogg!!!

D river det sista ¨på Altanen,,, Linnea leker hos Alice,Ida sover jag ska duscha sen in till stan en sväng,,,, Fika hos mamma på efm fira hennes födelsedag,,,,,

MÅSTE BARA BERÄTTA!!! VÅR LILLA IDA BÖRJADE GÅ IGÅR,,, JAG ÄR BARA SÅÅ STOLT,,,, FILM KOMMER I KVÄLL!!!!
Jag missade ju Linneas första steg,,,,, va på utebildning i Insjön då med jobbet i två veckor,,,, så detta ÄR ett stort ögonblick för mig!!!!

Ha en fin dag,,,, Vi har INGE regn,,, hoppas det förblir så.... strålande väder nästa vecka,,,, Vi håller tummarna att Midsommar blir regn fri!!! stora Fesen hos Olle & Karin SKIIIIIIIIIT KUL!!!

Kram


shit det...

0-121422653add77c4f71c6c0cafe17060.png

Kolla varifrån!

shit det verkligen öser ner och åskar jag älskar när det åskar!


namnlöst

651c2ba6115722ca5abdc4fd56b255e5.png

Kolla varifrån!


stackars! Ja...

75ae15830e0f7291352889a1c372623c.png

Kolla varifrån!

stackars! Ja stackars studenter och alla som går ut skolan idag för fy va det regnar! Vräker ner och åskar! 10 grader ute. Brr... Men på studenten brukar det vara lite alkohol i kroppen så man känner inte hur kallt det är! Såg grannens dotter anna gick iväg till skolan i fin klänning och sånna höga stövlar det va faktiskt jätte fint ! kram på er!


Riiver,,,

MM D har rivit altanen på efm,,,, nu ere inte mycket kvar,,, vi hoppas som alla andra att det inte kommer mycket regn i helgen,,,, vi ska ju börja gräva,,,,,


Linnea hade fixat middag till oss,,,, (Ida sov klockan va över sju)


En MÖRDARSNIGEL som hon sa,,,, fick vara med,,,,,


Pappa D smaskade på den utsökta maten,,,


Ja me såå klart,,,,



 sen ville snigel inte vara med längre,,,




sorry Herr snigel,,, tillbaka i burken,,,,

 Vi fick flytta möblerna till Lilla altanen,,,,, får se om vi kan sitta där nån kväll i sommar,,, under äppelträdet,,,

 En liten snutt kvar att riva,,, vart ska jag sen ställa Ida när hon ska sova om det regnar???


Jag va & handlade på kvantum,,, och såg en urgullig fp med korv,,, tänk det på grillspett i sommar,,, både till barn & vuxna,,,


KORVBOLLAR!!!!!!

När jag tömde mobilen på bilder fanns det ett & annat,,,,
jag & Bästa susanne på Jobbet,,,,

stökiga reklamations rummet,,,, Grabbar en rensning kanske,,,,??


Det fanns även en liten kopp,,, som stått sen,,,,,,,,??? URK

 D på Akuten,,,, vi fick ju vänta såå länge,,,, han fick vila en stund,,

 Jag lessen att bli innlagd,,,,

 Dropp med bakfall,,,,,

 Lyssnar på den skitabraiga radion,,, med det superduper braiga LJUDET!!!

 Utsikten,,, VARJE DAG!!! från sängen,,,,,,

 Linneas NYA Dora kepa,,,,





OCH LITE REKLAAAM!!!!'
Anna på jobbet,,,, hennes mamma gör läderbälten på beställning hand gjorda, karvade,,,, super fina,,, så bara att beställa med villka figurer/tecken/namn man vill super duktig!!! spänne beställer hon villket man vill med!!!




Det känns MYCKET bättre i magen i dag!!!! sköönt,,, säkert för jag har haft möjligheten att vila,,,,
Låg t.om på mage nu & surfade,, blev lite illamående men en stund kunde jag ligga,,,,

I morgon kommer Tove/Greta och Nils hit,,, han har vattenkoppor,, så vi hoppas på att få de,,,,
Även Lotta en av mina första kompisar sen vi flyttade hit från KRAMFORS,,,, och hennes son JACK (mitt gudbarn) kommer och hälsar på,,,, JÄTTTTTTE KUL,,,, hon bor numer i Surahammar,,,, så vi träffas inte såå ofta,,,,
Lotta & jag va som syskon vi gjorde ALLT tillsammans,,, hade jätte kul och va osams precis som syskon,,,,
Jag har saknat henne lite,,,,,

Här sover vi i Mina föräldrars LILLA Båt,,,, kan vi vara 12 år kanske??

  Grillor på samma Hav,,,,,

 HAHA sommar igen runt 12/13 år,,,, fniss




Kolla in mitt flickrum,,,,,,sänglampan,,,, har jag & D nu 2 st som vi målat svarta!!!


Snygga vi är va???? kolla mina stentvättade jeans med lappar på!!! hahahah


Jag ska bjussa på fruktsallad och sen gräddar vi plättar till lunch,,,,, SMARRIGT!!!

Nu ska jag krypa ner brevid Älsklingen,,,,

Pussar & Kramar på er ALLA
FIA

BERÖRD!!!!

Ja herregud jag är fortfarande MYCKET berörd efter gårdagens Greys avsnitt,,, Mest för O´Malley,,,, huuu va hemskt,,, det känns som om det är nån man känner,,, knepigt!!!! hur ska man kunna vänta på utgången av detta?? till i Höst,,, som jag fattat finns det inga fler avsnitt,,,,  *SNYFT* hoppas för mitt liv att dom filmar för fulla muggar nu,,,,,
Vi smaskade på God fruktsallad och Vailjvisp till programmet,,,


Barnen sov till halv sju vaknade så Älskling Åkte,,,,
<3Har jag sagt hur mycket jag ÄLSKAR DIG!!!???
 Puss MIN D!!!<3

(Bild från Birka Kryssning i höstas)

Vi åt frukost och myste,,,, Linnea kletade med sitt älskade läppglans,, smörjde & smörjde,,, På Ida med Som gapade stoort,,,,
Bästa Mamma & Nisse kom och hämtade barnen Nisse körde Linnea till dagis och Mamma tog Ida på Promenad hem till sig,, så jag ska bädda ner mig i sängen igen,,,
Det känns MYCKET bättre i magen fortfarande ÖM och ont i vissa rörelser,,,,, men det är MYCKET bättre,,,,
Mamma funderade på att åka in till stan efter lunch,,, jag tror jag hänger på,,,, nu när jag har hjälp med vagn & Ida,,,  Jag behöver komma UT!!!

Mammas tattuering va bara såå fin enkel men jätte fin!!! Kolla!!
Alla barnbarnens namn!!!


I går va Linnea och jag ut och plockade som sista fina Syren blommorna,,, det doftar Underbart i Köket,, eller i hela huset,,,,


Nä ni nu ska jag krypa ner under Dun täcket och Vila,,, eller Nää SOVA!!!

PUSS & KRAM
FIA

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!







MEN VAD ÄR DET SOM HÄNDER????? 007 OCH IZZEY??? WHY BUT WHY!!!!
jag bara hoppa i soffan & skreeeeek NEEEEEEj ,
Daniel som halvsov tittade upp på mig  och sa:
- Va faan håller du på med????
Hahahaha snacka om insatt i Greys,,, shit och nu sommaruppehåll,,,, HELVETTE,,,,,

och huuuur snygg va inte O´malley i uniformen dårå???? SUCK,,,,,
Nää nu måste man försöka ragga ifatt i resten av avsnitten ta en tjejkväll med snacks och snorpapper och kolla vad säger ni greysare om de??? är ni på`??? kan ju bli hur bra som helst!!!!!!!!
Nån som vet någon som har lite flera avsnitt???

Nä nu ska jag sova,,,,,
Puss & Kram


DR Karev!!!!

Episode 522

SLOOOOOOOW

MM idag har det inte gått många knop,,,, men skönt de,,,
Ida vaknade då D gick upp sisådär halv sex,,, tror jag,,, men vi låg i sängen & gosade nån timma,,, ringde till dagis och meddelade att jag va hemma så linnea behövde INTE bli väckt för att åka till dagis,,,, så hon fick sova ut,,,,
Super snälla Bonuspappa/morfar Nisse kom & hämtade Linnea vid nio tiden och skjutsade henne till dagis,,,, själv,,,, hängde en maskin tvätt,,, plockade lite,,,,, ut med Ida i vagnen så hon fick sova,,, villket hon gjorde 2 timmar,,, jättesköönt då passade jag på att slappa jag me,,,, satt och kollade på tv,,,

Men antennhelvetet har ju vridit sig IGEN så jag kan inte se femman & trean,,,, missade UB & DH i går,,,, skiiit åxå,, men Älskling ska upp på stegen och fixa så jag kan se Greys ikväll,,, FÅR INTE MISSA!!!!!! med lite godis till,,,
JOOO DET FÅR MAN ÄTA NÄR MAN ÄR NYOPERERAD,,,,,!!!!

Efter Lunch ,fixade donade,,, som jag INTE ska,,, fick för mig att skura på toan,,,  som jag INTE ska,,,, och fick ju lida för det,,, ASASASASASASASA ont i magen/axeln,,,, ringde Älskade mamma & nisse som kom på stört,,, VAD SKULLE JAG GÖRA UTAN DOM??????? ni anar inte va ni betyder för mig & barnen!!! går inte att beskriva!!!!! TACK IGEN!!!

Så jag fick gå och sova,,, dom lekte med Ida hämtade Nea på dagis och förberedde middagen,,, jag behövde bara sätta på potais och göra sås,,, villket jag gjorde super bra,,,, brunsås med ost!!!! krämig & god,,, till mammas Köttfärsjärpar!!! åå va vi åt,,,,,

Nu är Nea ute & leker,,,,
 

Ida håller på att somna i soffan,, eller ,, nä nu övar hon på att krypa upp & ner,,,,,Fisan!!!
Vi tränar på att prata,,
 När Linnea va som Ida sa hon massa ord Mamma/pappa Vavva=Nova/titta /tack tack/ momme/otta mm,,,,, Ida bara grymtar,,,,, och säger mamma & pappa,,, hahaha

Nu  kom D hem,,, så jag ska slappa i soffan han ska få dammsuga,,,, det är INTE skoj att ha hund i detta väder,,,,, grus ÖVERALLT!!!!

Mamma är och tattuerar sig nu,,, hon skulle ha ett hjärta med alla barnbarnens namn i på axeln,,, tattueraren i OXD är skit duktig så han har ritat ett år henne,,, så det ska bli spännande att se,,,,

HEMMA!!!!!!

Äntligen nu är jag hemma,,, fasen va sköönt,,,, barnen är fortfarande hos farmor dom kommer snart längtar efter mina små prinsessor,,,,,
BÄSTA Pappa hämtade mig på sjukan,,,, men satan va ont i axeln jag har nåt då fruktandsvärt,,,,, började nästan grina på sjukan och frågade om jag kunde få nåt smärtstillande,,,, jo visst sa damen,, och kom med 2 alvedon??? ALVEDON sa jag med tårarna i ögonen?? ja vi provar med det först,,, HAHAHA va faaaan ge mig nåt gott från skåpet,,,, men men jag sög i mig alvedonen,,,, väntade inte faaan gick det över ONT OOOONT,,,, när pappa kom kunde jag knappt sitta stilla,,,, eller jag visste inte hur jag skulle sitta,,, SUCK,,,,
Väl hemma tog jag mig en spasmofen,,,  och en dusch,, OJOJ va skönt att duscha hemma,,, att bara vara hemma,, smörja mig,parfymera mig,,,
Min Bästa mamma & Nisse kom med lite fruktsoppa/melon en blomma och en tidning,,, mammsen det va ju DU som skulle ha blomma på födelsedagen!!! TACK,,,,

Så jag har legat i soffan med täcket myst & ätit melon med Nova vid fötterna,,, guud va hon saknat mig,,, hon hade varit lite orolig i går sa Henry (daghusse) när INGEN i familjen va hemma,,,, Så snacka om att hon är nöjd nu,,,,

Det onda i axeln,,, jo läkaren förklarade att gasen dom blåser upp magen med förvillar hjärnan,,, så När det gör ont i axeln är det egentligen i magen det gör ont,,,, men det släpper efter några dagar,,, hahah så min hjärna är liite förvirrad,,, så jag hoppas för mitt liv att den smärtan jag har i axeln INTE blir samma eller värre i magen,,,, då hjärnan vaknat,,,,
Knepigt är det iaf,,,

Jag har köpt mig en KRYA på dig present till mig själv,,,, PARFYM som kom idag från ELEVEN 
Carolina Herrera 212 EdT212 Carolina Hererra min favvo som tagit  slut. klämde ur sista droppen förra veckan

& Bästa parfymen EVER  ETERNITY SUMMER,,,, den är UNDERBAAAR!!!! Min typ av doft!!!!



Älskling sa att han betalar doften,,,,, TACK mitt hjärta,,,, det kan jag behöva nyopererad och allt,,,,!!!

Jag har ju glömt,,, I lördags då Jag hade som Ondast och stod på huvet i sängen innan vi åkte till akuten,,, tog IDA 5 steg,,,, med pappa D i vardagsrummet,,, så JAG missade hennes första precis som med Linnea,,, när hon började gå va jag i Insjön på utbildning med jobbet,,, SUCK,,, så nu ska jag tragla med na,,,, så jag får vara med LIIITE!!!!

Nu ska jag slappa en stund till barnen kommer ju snart,,,

Puss & Kram på er!!!

GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAAA MÅ HON LEEVA JAAA MÅ HON LEEEVAAAA!!!!!!

GRATTIS GRATTIS MIN ÄLSKADE MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!


Den här sången är till DIG!!!

 

VI FÅR FIRA DIG NÅN DAG I HELGEN!!!!!

PUSS & KRAM

Oj oj...

0-767c2be4a0948eb3eaebafd166ee7e34.png

Kolla varifrån!

Oj oj oj så gott med kaffe jag började nästan grina...!. Nu har jag prövat att äta frukost så jag ska avvakta en timma får jag inte ont så får jag åka hem underbart! Håller tummarna! Att den lilla sten som är kvar är gullig och glider ut snällt när smärtfritt....!. Kram


SVULLEN

177f0de57a9caaacd009fa5c3a203288.png












Här är mina HÅL,,,, och svullen mage,,,,, lite trist jag som kände mig så mager igår,,, 4 små hål,,,,,  men jisses villken träningsvärk jag har speciellt på höger axel,,,, man ligger lixom lutad på OP britsen,,,, sen blåser dom upp magen med en gas,,,, därav svullnaden,,,,
men hellre dessa små hål än ett stort ärr,,,,

Kram igen

Nyopererad!

44565e39a4eed2f965548537baa9d6ea.png
På bilden har jag varit vaken 1 timma drygt,,,,

Ja fyy jag har ont i hela kroppen,,,,,jag låg och sov i går efter lunch då en av sköterskerna kommer in & säger NU är det bråttom du ska vara på operation kvart i ett,,,, du måste duscha med den här tvålen,,, tvätta överallt,,,, även håret,,,, sagt & gjort jag swichade in i duschen med steril svampen,,,, sen lite förberedelser och upp på OP,,,,,,,
Möttes där av en trevlig kvinna fick mig en såndäringa snygg mössa och strumpor,,,,, HAHA vacker man är !!! den trevliga kvinnan va min jobbarkompis Markus mamma, hon tyckte hon kände igen mig sa hon,,,, även rösten,,, hahaha kan det vara clas?? Ja men VISST!!! Fniss,,,,

IAF rullades in lite mera förberedelser,,, fick reda på att det blir titt håls operation,,,, och att KAREV skulle utföra,,, Great tänkte jag,,, haha
fick lite snurr i huvet meducin,,,, sen POFF borta,,,, Såååå skönt,  drömde inget och vaknade vid 4 på uppvak,,,,, pratade eller sluddrade lite med damen där,,, frågade om dom fått ut några stenar,,,, varpå hon säger,,, jaa och dom va fina i GULD färg,,,, hmmm nu i efterhand kan det stämma? sa hon så?? jag måste ha drömt,, hahahah eller så kanske jag ska bär på en skatt???

Jag låg där en timma sen ner till Kortvården igen,,,,, jag hör liksom hemma här,,,,
Elsa hade saknat mig och kom gåendes med sin rulator även signe som låg snett mittemot kom och klappade på mig,,,, SNÄLLA tanterna,,,,

Jag va såå trött ögonen bara hängde,,,,allt snurrade :S, sov & sov,,,sova vaknade till att en Hunk stod vid mina fötter KAREV... där ligger jag med håret som svinto,glåmig och torr i munnen,,,, det va bara att ge upp,,, det blir inte bättre,,, hahah
han berättade att dom fick ut gallblåsan med en massa sten och super mycket grus,,, som om någon tagit en näve från sandlådan och hällt i mig,,,,

Kan det bero på att jag åt sand/murbruk då jag va gravid??? haha han skrattade nejdå inte alls,,,

MEN,,,,, gulp vadå men??? det finns en liten sten kvar,,,, som satt fast vid bukspottkötteln som han inte kunde nå,,, och han ville inte öppna upp magen så jag fick stora såret,,, villket va omtänksamt av honom,,,, så den fick vara kvar,,, och idag ska jag prova att äta,,,,, och förhoppningsvis åker den lilla stenen ut av sig själv,,,, villket jag hoppas innerligt på,,,, för jag vill INTE ha mera smärta,,, och inte opereras igen heller,,,, så vi får se,,,,

barnen sover hos farmor/farfar dom går det ingen nöd på..... Men nu saknar jag dom allihopa D, barnen och Nova!!DULL har inte sett barnen sen lördag,,,, och då hade jag så ont så jag va inne i mig själv,,,,,,,, vi får se om D och prinsessorna kommer hit i dag,,,,,!!!

ååå va jag längtar till frukost,,,, det ska bli najs att få tugga lite,,,, på tal om tugga jag frågade igår om jag fick tugga tuggummi?? ja lite sa sköterskan men tugga inte ihjäl dig,,,, varpå jag foor upp tog plonkan och drog till kiorren,,, handlade gröna extra & tröck i mig 6 st,,, hahahah faaaan va gott det va en annan smak o munnen,,,, mumsi,,,, det va lyx,,,, att få annat än dropp,,,, nu har jag ingen dropp länge,,,, jag dricker saft och vatten,,, och TUGGAR TUGGUMMI!!!


Nu ska jag surfa lite,,,,
återkommer

Tack alla ni fina för era omtänksamma kommentarer,,,, det värmer,,,,<3

Puss & Kram
Fia

OPERATION,,,

YES!!!! det blir operation men när vet dom inte,,,, SUCK IGEN,,,, jag får vara kvar till dom får en liten lucka över att ta mig,,,, fasen åxå på Dropp,,,, buäääää jag vill ha MAAAAT!!!
iaf tugga tuggummi lite bara,,,, ska fråga om jag kan få göra de,,,,, då ska jag köpa ett stort paket & trycka i mig,,,,, hahah ja så jag flyttar upp några våningar,,,, till 9:an,,,,

Jo jag glömde ju säga att jag haft en stor bukspottelinflammation i samband med gallsten därav så mycket smärta på både i rygg och mage,,,,,,

Återkommer KRAM

SNYGGAT TILL SIG...

Japp då har man varit på Klo och snygga till sig,,,,, och bytt kläder som älskling va här med i går,,,,, sköönt,,, och jag va lite busig,,, tog på mig lite parfym med,,,, ja jag vet att man INTE får ha men jag måste det är som en drog,,,,, och jag har alltid en liten flaska i väskan,,, som jag nu tog lite lite av,,, jag har borstat tänderna,,,,, och kammat håret jätte sköönt,,,
fick en ny dropp påse i morse,,, så vette faaan om jag får äta nåt idag,, ev börja dricka lite enl sköterskan,,,, suck,,,, KAFFE hahahaha det värsta man kan ta då,,,

Nu sitter jag & lyssna på webbradio Rix fm,,,, skönt med dator,,, det va INTE fel att teckna sig för en dongel,,,,, tack 3!!!
Om några timmar går ronden,,, får vi se då känner att jag vill vara här när jag börjar att äta,,, om det skulle bli ett anfall till,,, bäst om det blir operation,,,,, fasen det är ju midsommar snart,, sill snaps,,,, det vill man ju inte missa,,, sen skulle ju jag ev till tessan på lördag & vina och gå till hamnen och ta en öl,, hmm tveksamt om det kommer att bli så,,, suck,,, jaja jag sparar ju en massa points då,,, undrar hur många kilo jag tappat nu,,, tyckte jag va extra mager i morse,,,, lite har nog magen krymt,,, så lite bra ere nog iaf,,,, med dropp,,, för skit hungrig är jag inte,,,, men ett tuggummi vore inte fel,,,,,

Det kom en till liten dam i går kväll som med fick ligga i vår sal,,, så nu är vi 4 st alla över 70 utom jag,,, fniss,,, iaf damen mittemot mig är super gullig så lik min egen farmor,,,, och det va bara jag som fårr radio på mitt lilla bord,,,, men då D kom med datorn i går behövde ju jag INTE den,,, så jag med min droppställning möblar om lite och flyttar sängar/bord,,, sammtidigt som jag drar på min droppställing,,, hahah villken syn,,, men Elsa som hon heter fick en liten radiokudde tillslut som hon gladeligen lyssnar på,,, det gick ju inte att bara ge henne radiokudden utan vi fick byta hela bordet,,,, för hon hade íngen i sitt,,,,
Sedär nu fick jag en till stjärna i himmlen!!!!!DANSAREN

Nähäpp om man ska knata bort till kiorren och köpa sig en bok eller skvaller tidning maby,,,

återkommer senare,,,,
Puss & Kram

jag vill...

0-458931d5d231dcfeb886d6d62dad9b95.png

Kolla varifrån!

jag vill att det ska hända nåt nu.... Suck operation TACK.


Äntligen!!!

jaaa Äntligen har min älskling varit här med dator,,,, så jag kan surfa lite,,, för fyyy va trist det är här,,,, BLÄCH,,,,, jag blev kvar en natt till,,,, SUCK,,,, men tro inte att jag fått äta nåt,,,, nejdå här får man leva på dropp,,, JAG VILL HA KAFFFFFFFFEEEEEEE och macka,,,,
Nä jag ifrågasatte om jag fick åka hem fick jag till svar att ne du får stanna en natt till pga ditt bukspottköttelprov som ¨låg så högt,,,, hmmm jaja dom hade ju sett en massa sten & grus så varför inte bara operera bort skiten????
Vi får se vad läkaren säger på ronden i morgon,,,  så jag surfar vidare,,,,
So long!!!!
Kram På er...

stenar! ja...

6fb12ce4b4d48c0265ff4f5d16158ada.png

Kolla varifrån!

stenar! ja det fanns stenar några stora sen en massa grus... Aj aj undrar hur länge jag ska få vänta på att få operation eller åka hem all tar ju sån tid.... Och jag säger det igen jag är hungrig! Och min älskling och prinsessorna vill ju komma hit med grejor villket är onödigt om jag ändå får åka hem....! Stackarna sköterskorna här jobbar och sliter underbemannade som på alla andra ställen.... Tur att jag är en sån trevlig prick..! :) bland dom vissa bittra patienter och personal... Nu hålls det på att plocka fram mat.... Buhuhu och inget till mig....! Jag fortsätter lyssna på den exklusiva radion.... Kram kram


hej på...

0-5d06b1bc44427c7768c858d203b5af15.png

Kolla varifrån!

hej på er... Jag har sovit och lyssnat på radio ingen ultraljud ännu... Suck älskling ringde han va på väg hem ifrån norrköping... På han och barnen kommer hit med lite kläder och saker sen.... Tur att jag hade mina baggy jeans på mig dom är ju som mys byxor.... Snart ska linnea på kalles kalas... Hoppas pappa tagit på fina kläderna jag ordinerade om och men det tror jag säkert... Fam boström hade fått vattkoppor och skulle ev komma bra bra om tjejerna får det nu! Dom har inte haft fasen det vore guld och nu till sommaren med så man slipper ha på en massa kläder så dom kan vara halv nakna och lufta blåsorna...! Hoppas tjejerna kramas! nä nu måste jag få mat snart innan jag dör.... Har ont i huvet! Suck kram på er!


jaa det...

399300f2228155d8434741fa7ab28a49.png

Kolla varifrån!

jaa det funkade..... Nice nu kan jag ju hålla bloggen uppdaterad hela dagarna..... Oj oj va dyrt det kommer bli nu.... Och kanske lite trist att läsa om man bloggar jämt ja ja faan va jag är hungrig..... Ge mig dropp nu för bövelen......eller bättre kaffe och macka.... Yummie...... Daniel åkte till norrköping med sin mamma på hund utställning i dag farfar är barn vakt och han kör linnea till kalles kalas i dag.... För det får hon inte missa.....fasen åxå jag ville med på kalas... Nåja det är ju inte fel att vara här..... nu går läkarna ronden så håll tummarna att jag får åka hem! Och att dom opererar mig illa kvickt.... kram kram


testar att...

2ab719c85fc5ce2e0756f44a28f1ebce.png

Kolla varifrån!

testar att blogga från mobilen ja jag ligger ju på sjukhuset med dropp hade gallstens anfall i går och hade på tok för höga bukspot köttel värden så dom la i mig snopet .... Så natten har varit hemsk damen brevid snarkar som en hej armé jag och ännu en dam som delar sal fick gå upp och hämta öron proppar ha ha hon snarkar som faan nu med.... Jag får inte äta eller dricka jag som är så hungrig.... Fasen åxå ... Ja ja testar att blogga ner sen om detta funkar... Kram på er!


GRATTIS SVERIGE!!!!

PÅ NATIONALDAGEN!!!!!!




 

National sången får Nyköpingsbandet Thule fixa,,,!!!!


GRATTTTTTIS KALLE TSCHEMERNJACK PÅ DIN 2 ÅRS DAG!!!!! 
  
                  BALLOONSHBD

            

 

Vi kommer i morgon söndag & firar dig!!!
Puss på dig Fias Gullunge!!!!   


Nu ska jag sortera tvätt ALLTID lika mycket ångest inför de,,,,,, SUCK sen JOBBA!!!!

PUSS & KRAM PÅ ER
FIA        

Full...ändad............

Blondin ja det är jag nu,,, Utväxten borta,,, det tog 2 timmar med div braiga medel,,,, och några slitna toppar men jag är nöjd med resultatet,,,,


Jag & barnen åkte till mamma efter lunch,,, hon skulle ha toppat mig men jag fick gallsten IGEN,,,, faaaan åxå så hon tog barnen jag fick 2 st  diclofinak och vete kudde på ryggen och sov i en timma,,, Jätte skönt,,, men jag har den där MOLNANDE värken i ryggen hela tiden,,, VARFÖR,,, ska jag behöva vänta hur länge som helst???
BÄSTA MAMMA & BONUS PAPPA NISSE ska ha barnen i morgon dom kommer & hämtar prinsessorna vid tio så mamma klipper mig då!!!

Väl hemma slappa.. Älskling åkte & köpte godis & chips,,, men jag fågar fan knappt äta,, rädd att kvällen ska bli vidrig,,, har ju bara en spasmo hemma,,,, MÅSTE ringa på måndag & få mer,,,,, INTE GLÖMMA!!!! men faaaan va godis sugen jag är.,,,, så jag ska nog ge mig på några bitar,,,, den tiden på månaden då man går upp ett kilo/magont och sjuuukt godissugen,,,,

Trevligt att det är endel som vågar kommentera,,,,det är super skoj,,,, tänk om det va mera kommentarer VARJE dag,,,,,,

Nu har Linnea slocknat,,,, hon har snurrat/PRATAT/sjungit/slagit ut en tillbringare saft & klättrat in i de sista,,,,, men nu slocknade hon i soffan,,,, D har med lagt sig,,, jag ger honom 5 minuter innan han snarkar!!!!

i morgon är det NATIONALDAGEN,,,, KALLE Tschemernjacks födelsedag och jag ska jobba,,,,, ja för er som undrar..
CLAS OHLSON har öppet 12.00-16.00 alla galleriorna i stan har det,,, så KOM ÅÅÅ KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖP!!!


Nu mera Talang,,,,,, och sen V!!!!!




FIA

NOVA!!!!

Hej marica!!!
Klart du ska få bilder på vår Gamm hund!!! :)

 otrimmat,,, men vackraste tollaren ändå!!!!






Sen finns det några HÄR med!!!!

kram

FÖR BÖVELEN!!!!!

JA GLÖM INTE ATT IKVÄLL PÅ KANAL 6 BÖRJAR SERIEN V KL 22:00!!!!!!
jag ska ialla fall kolla,,, huuuga!!!! läbbigt värre,,,,

 




Blogg dags,,,

Jahapp då va det dags att ta igen lite förlorad bloggning,,,,,
Ondag,, Lämnade Ida hos farmor,,, Linnea sov ju hos momme så det va bara ett barn att slåss med på morgonen,,, villket va svårare än jag trodde,,, Jag får massor med hjälp av linnea som underhåller och leker med Ida varje dag,,,, så det ÄR bättre med två kids,,,,
Sen till jobbet,,,, det va jätte skoj,,, ganska mycket kunder,, och en massa skratt som vaaanligt,,,,
Hem Hämta Ida,,,, och sen hem för att möta upp Momme & Linnea,,,, slängde i mig en tallrik soppa och nattade barn... D va på Möte som vanligt,,,,, suck,,,,
Linnea va såå trött efter en dag hos Momme!!! tvärslocknade i soffan,,,


Och så en bild på hennes super fina spring skor,,,,med Pärlor på sidan,,,, villket är mycket upskattat av vår prinsessa!!


Vi har luft på burk på jobbet sån man blåser rent tangentbord med,,, och med den kan man göra,, en CAROLA.,,,,



Ja jag är störd ,,, jag veeet!!!!!





Torsdag Lämnade Ida hos Farmor & Nea på dagis..... In till Jobbet och idag hade jag en Lunch date med BÄSTA PÄR!!!!
Här ni alla singel tjejer finns dröm killen,,, det finns nog ingen bättre än honom,,, den dam som sätter klorna i honom kan inte få bättre det kan JAG lova!!!!
Han är
* Genom snäll
* Omtänksam
* HÄNDIG
* Finurlig
*Teknisk
*hemmafixare
*lite av en DR Snuggles!!!
*Barnkär
*Mjuk
*Asa roligt
* En hejjare på att Imitera Köpings Tobbe
*noggrann
*En John Travolta ,, (dansar Lika bra)
Ja helt enkelt PERFEKT!!!!

Vi smaskade på Sill & Potatis hade gjort mys i lunch rummet!!! och GUUUD så gott det va vi njöt,,, TACK Pär för sällskapet,,,, (ja även Edward och cissi satt med me egna lådor,,,,) det har blivit lite av en tradition med sill så här innan semestern,,,, förra året va Johan med och åt...






Pär väntar på att hugga in!!!

 SKÅÅÅL




Gud va vi har skrattat idag speciellt jag & Edward,,, hahah han är galen,,, och jag inte långt efter,,, *asg* vi kör lite musikal på dagarna sjunger med varandra,,, svårt att beskriva med Underbart Roligt!!!

Mina Bästa killar Bygger om på MIN avdelning och gör snyggt,, TACK för de!!!!


Mahmoud va Buisy i dag,,,, hade lite jour med alla telefoner,,,,


By The Way Bästa Pär åker till USA på Måndag en månad,,, HA DET SÅÅ UNDERBART BRA vi kommer att saaakna dig!!!

Efter jobbet en snabbhandling på Coop Extra sen Till svärisarna för god middag och barn hämtning,,,,, D va redan där KORS i taket,,, så vi fick träffas några timmar iaf,,,,, Min Älskling!
På lördag åker han till Göteborg för att hämta att släp... *SUCK*.... och söndag ska han assistera sin mor på Hundutställning i norrköping,,, så det blir INTE mycket Mys för oss i helgen,,,

Ida har i veckan tagit ett steg,,, hihi ja hon knatar ju på med gåvagnen/dockvagn,,,, men snart så,,,, då blire full fart,,,,

Igår kväll hade jag ett Hårt Gallstensanfall,,, AJAJ första gången jag fick ont i magen eller under brösten,,, riktig kramp.... men nu har jag bara 2 spasmo kvar,,, varav en ligger i kylen  på jobbet,,,, fasen åxå måste ringa & få ett nytt recept,,,, hoppas dom går med på de,,,,, kan bli knivigt!!!!
 men men Karev kanske kan fixa åt mig,,, jag har ju en dos Diklofenak ligger på Apoteket så jag hämtar ut den och får välan ta 2 sånna sitället,,,,,, villkjet skit det är med detta,,,, är såå less nu,,,, Operation TACK!!!!
 man måste lixom vara på sin vakt och alltid ha ett litet piller med sig,,,, och nu ändrade matvanor med,,, men men  jag är ju en HÅRD tjej,,,,, i vissa situationer iaf,,,,,

Idag ska jag bara vara hemma & mysa med mina tjejer,,,,, dåligt väder igen,,, suck,,,, nu vill jag ha SOL SOOOL,,, det skulle bli lite bättre på söndag,,, bra det för då ska vi till Lilla söta Kalle på kalas!!!! Mys!!!
Dom har Haft en liten konsert för mig nu på Morgonen,,,



Jag är liite Nyfiken på ER som tittar in här,,, SNÄLLA kan ni inte bara Lämna EN liten kommentar Glöm inte ERT namn,,, det vore SKOJ!!!!


Nu ska jag göra nytta,,,,
ta hand om ER

Puss & Kram
FIA

SORRY!!!

Jag orkar inte blogga ikväll,,, ni får hålla ut till i möra,,,,, D snarkar i soffan ,,,, stackarn han behöver vara ledig med alla sina tjejer nu,,, jobbar ju ihjäl sig,,,,
DANIEL vi saknar dig här hemma,,,,!!!!! DU kan säga ifrån och delegera ut JOBB,,,,, nu när du är CHEF & allt,,,
nån fördel ska det väl vara med att vara CHEF???? ELLER???


PUSS på er!!!

DR Karev,,,,

Japp flickor JAG har träffat  DR karev idag,,, återkommer till det,,,,

Morgon började bra,,,, frukost då linnea säger :
-Mamma jag ska INTE bråka nåt idag,,,, lilla gumman
det tog sisådär 5 minuter sen va vi osams,,, men dock enda gången vi varit det idag,,,, SKÖNT,,,,
Vi fixade till oss och drog till sjukhuset med Momme i följe och barnvakt,,,,

Nea fotar heeela tiden,,, hon har fått en gammal digitalkamera,,, här fotar hon mig,,,
Stå lite coolt sa hon,,, FNISS.... cool jag är va???




Jag hade tid på Kirurgen för utredning på mina ryggsmärtor,,,,
och ja min läkare va  DR KAREV,,,, jag ljuger inte jisses villken snygging,,,, och otroligt ödmjuk & trevlig,,,, han hade läst på om mig,, villket läkare ska göra,,, så jag behövde inte berätta mycket,,,,
Han klämde & kände på mage och rygg,,,,thihiii och sa att mest troligt är det gallsten,,, men även om dom hittar stenar på ultraljudet vill han kolla närmare,,,, (gärna för mig fniss) skämt och sido eftersom jag haft ont mestadels i ryggen & på båda sidorna,,, och hade lite högt levervärde så skulle vi inte ge oss med bara gallsten,,, SKÖNT,,, så jag lämnade lite mera blod och skulle få kallelse till Ultraljud och sen teletid med  DR KAREV...
När vi va klara sa han,,,,:
- Jaha då va jag klar med dig,,,,
- Va synd .. slängde jag ur mig,,, *asg*
- Han skrattade till och blev lite röd i nyllet,,,,,
men en läckerbit som honom får nog en massa skammliga förslag,,,,, det bjuder jag på,,,,,!!
(Nu suckar välan ALLA som jobbar på sjukan,,, jaha hon har varit hos PH,,,, hahaha )
Jag ska iaf hålla koll på när jag får ont efter mat och dyl,,,,försöka undvika gurka/äpple/ägg/stekt mat/fet mat mm hmm hoppas att man losar några extra kilo på detta,,,, 
och även koll hur mycket spasmofen jag trycker i mig,,,, så vi får väl se hoppas det går fort,,,,, och att vi hittar felet för kul är det INTE,,, känner nu med att det ömmar lite i ryggen,,, nu börjar det bli lite av vardagen,,,,, SUCK,,,,
Linnea fick följa med då jag tog blod prov,,, SPÄNNANDE,,,,, och hon fick med ett plåster till sin docka,,,,

I väntrummet!!




Här är jag och Nea i provtagningsrummet,,,




Efter proverna behövde vi GLASS,,,,
Jag provade Nya MAGNUM TEMPTATION  ÅÅÅ SÅÅÅ GRYMT GOD,,,,,


DET VA EN TEMPTATION!!!!






Sen åkte vi till Gumsbacken,,, mamma hade lovat Linnea ett par skor,,,, det blev 3 par till Linnea ett par till Ida ett par till mamma & ett par till mig,,,, herreguuud  6 par skor för 1100:- snacka om KAP,,,,, jag hade även lite bonuspengar på skokanonen,,,, vi köpte till Linnea springskor där förra året, hon har dom fortfarande lite slitna men dom har hållit så ibland är det OK att köpa billiga skor,,,,,, nu får vi se hur pass dessa håller,,,,
TACK IGEN BÄSTA MAMMA!!!!<3


Linnea fick ju ett par VITA super snygga springskor med,,, dom fick hon med sig till Momme bild kommer,,,

 Mina Nya,,, föruton mina GRÄSLIGT fula fötter är skorna super snygga!!!!

 GÖÖÖR SKÖNA!!!


Jag handlade även tillbringare och glas Marimekko på cervera,,(Älskar Marimekko) har LÄÄNGE velat haft dessa och vi hade present kort sen några år tillbaka så jag slog till JÄTTENÖJD!!!


Sen hem till mamma för middag jättegod lax som kocken på Tv 4 lagade i morse,,, fick även matlåda,,,,
Linnea skulle sova hos momme i natt (dagis stängt i morgon) det va hennes tur att sova där nu ENSAM utan Ida,,,,, Hon va Överlycklig,,, Hon fick en påse Ost bågar att mumsa på sen skulle dom ev baka Bullar i morgon och åka in till stan,,,, men det viktigaset av ALLT äta frukost i sängen,,, det gör hon JÄMT hos mormor på hennes frukostbricka och kollar på film,,, det är det bästa,,, Gullunge,,,,,
D är på Möte i E- Tuna,,, trist vi träffas ALDRIG saknar honom,,,,, och barnen saknar honom,,,,,<3
Ida sover och jag ska kolla på Uggly betty & Desperata hemmafruar och smaska på MELON,,, hoppas jag får äta de,,,,,

I Morgon är det JOBB Ida ska vara hos farmor,,,,,

MEN GUUUD JAG SÅG ATT:

V (mini series), 29 maj, 2009

Bland 80-talets absolut hårdaste TV-stjärnor finns Jack Killian från En röst i natten, David Hasselhof i Knight Rider, MacGyver är med på listan... och så självklart Mike Donovan från TV-serien V.

Nu kommer den största 80-tals scifiserien till TV6.
5 juni kommer nämligen aliens att invardera jorden för att kunna ta allt vårt vatten och äta upp alla våra råttor. Och när råttorna är uppätna kommer de att börja nagga på människorna.

Självklart kommer hjälten Mike Donovan och hans side-kick Julie inte vila en sekund utan göra allt för att stoppa denna invasion.

Här kommer en liten teaser på när Mike inser att alienskurken Diana inte riktigt är så snäll som hon utger sig för att vara :





 


Sen Läste jag att Michael Jackson fått Hudcancer,,,,,,, SHIT,,, men det ska inte påverka spelningarna,,,, och konserterna börjar ju den 8 Juli om 6 dagar,,,,,, nu fick jag en ångest attack igen,,,,,, GAAAHHH vill se honom!!!!!

PUSS & KRAM
FIA

SOOOOL....

Även idag stråålande soool!!!! Underbart,,,
Lämnade nea på dagis sen åkte jag & ida till Tove/Greta och Nils,,,,, vi har fikat,ätit super goood lunch barnen har badat pol det har varit VARMT,,, och även idag fick man lite mera bränna,,, nu börjar man kännas sig fräsch,,,,, :)
När vi lämnade Tove så fick jag brassa in till NYK med D:s plonka,,, han hade glömt den hemma och inte ätit nåt,,, och som vaaaanligt jobbar han sent,,,,

faan friskis börjar ute jympan idag vid Tova stugan,,, och det missade jag SÅÅÅÅÅKLART,,, GRRR han är inte hemma ännu,,, suck,,,
Linnea ville inte med in till stan så hon va hemma med Agneta och gungade,,,, Tack Snälla Agneta för all hjälp,,,

I morgon ska jag vara på kirurgen kl 13 dom ska utreda mina smärtor va det nu kan vara,,,,,, sköönt att få slut på det hela,,,,

POLLEN/FRÖMJÖL,,,,, HATAR,,, herreguuud det är överallt,,, jag fick stänga ALLA fönster trots värmen det va helt Gult i köket och skitigt på golvet fyyy det är ÖVERALLT,,,,,,
På efm kom ett Moln med frömjöl,,  det va som ett stort rökmoln,,, vi trodde det brann nånstans,, helt sjukt har aldrig sett nåt liknande,,, det REGNADE frömjöl,,,,

Trodde Glassbilen skulle komma ikväll,,, ringde och frågade,, jo den skulle stanna på 23 (vårt hus) mellan 20-20.30..... men INGEN GLASSBIL!!!! försökte ringa till han som kör men kom ej fram,,,,, skit åxå nu ville vi ha lite glass,,, han har inte varit här på skit länge,,,,, dom tar tydligen bort "stopp" som inte ger nåt,,, vår gata verkar vara ett sånt "stopp",,,, jaja hoppas han stannar NÄSTA gång,,,,nu när jag sagt till.....
Tur att jag inte sagt till nea att den skulle komma,,,,,

Nähä bilder,,,,??? JAAA klart ni ska få lite bilder,,,,,

Greta & Nils UNDERBARA lilla Lekstuga,,, vi MÅSTE ha en till Linnea fyller 4År 12 Juli,,, Nån som vet nån som vill sälja en modell större utan att man blir Ruinerad??


Det suveräna är att det är VUXEN stå höjd i mitten på den!!!!!

 Greta klämmer ner sig i sandlådan,,,,,

Ida Mindre Nöjd,,,,

Lite Bad istället....


Nils Kollar läget,,, Och tillrättarvisar,,,, syns på stilen,,,,,




GLASS!!!


Lilla Petter & Mamma Karin kom åxå till Tove!!!

 Tjejerna lagat mat i stugan,,,,,


Greta badade mer,,, med kläderna på ,,,,

 GOOOD LUNCH!!!!

 Linnea & Jag smaskade MELOOON då Ida somnat!!!!



Nu halv tio kom min kära sambo hem,,,,, villka dagar,,,,

jag ska plocka undan disken,,,, och sen slappa,,,,

PUSS & KRAM
FIA


MORS DAG!!!!

OO morse väckte min underbara familj mig med frukost på sängen & sång,,,, dom tog i från tårna,,,, iaf Linnea,,,
VII GRATTULERAR,,,, Gumman sen hade hon gjort ett stort kuvert med 3 ihop tejpade teckningar i,,, det finaste jag kunde få!!!!


ja såhär ser sanningen ut,,, jag alltså på morgonen,, Fniss....med mina underbara tjejer,,,


Sen va det bara att kliva upp,,,, frukosten åt jag i köket,, fast Linnea tyckde vi kunde dela på den så det gjorde vi,,,
sen stekte jag plättar för brinnande livet lunch till stranden,plockade i ordning strand saker,badkläder och div saker och åkte & mötte upp Syrran med barn,,, sen drog vi till ÖRSTIG,,, åå va underbart vi har haft,, Kallt i vattnen men sol sol soool,, Bianca badade faktiskt,,, vi andra för fega,,, Ida satt en stund i vattenbrynet & plockade sten,,, barnen har varit sååå snälla idag,, Ida satt och grävde i sanden HELA dagen inte ett ljud,,, linnea med plockade snäckor & myste,, Vi har haft det TOPPEN!!!  tack syrran för sällskapet,,,
Stackars Älskling fick vara hemma & riva upp det sissta i rabatterna,,, så nu är det klart för att gräva,,,







Linnea skulle bada en gång,,,


men NÄ lite för kallt,,, & det är ju öppna HAVET så jag förstår henne,,,,




Ida däremot,,, njöt i vattnet,,,,eller i vattenbrynet,,,,


Min snygga Syrra


Kusinerna


hem för lite ROCK,,,, Lägg märke till att jack svävar!!!!


sen till MAMMA för lite fika,,, och blommor,,, jag hade skickat nallebud till henne med & ett litet brev,, Hon blev såå glad,,,
Puss Bästa Mamma!!!!


När vi kommer hem snackar vi lite med våra andra Bästa grannar vänstergrannarna (beror ju på hur man står) Micke & Helen och vi bestämmer oss för att käka middag ihop,,, Sill & Potatis & Kall ÖL,,, Jisses va gott,,, det va trevligt med spontan träff,,,




det saknas 2 ägg,,,, jag va TVUNGEN att servera mina utsvultna barn,,,,,



Efter maten fick Linnea en massa fina pärlor av Anna (Dottern i huset) så hon börjar att pärla,,, så jag viskar till henne att hon kanske ska ge Anna det fina armbandet hon håller på att pärla,,, då viskar den underbara ungen till mig:
- Nä mamma jag tycker att DU ska ha armbandet för det är DITT Morsdag!!!!! (ditt morsdag så gulligt)
Buhuu då höll jag på att börja grina igen,,, min älskling,,, TACK
Den finaste Presenten NÅGONSIN,,,,,, PUSS



D hade fångat en Bål geting idag,,, shit va stora dom är,,, helt sjukt,,, Kolla gadden typ 2 cm lång,,, URK,,,,
Den hade ju så klart dött i burken så den är ju lite ihop knölad men iaf,,,

 typ som halva pincetten,,,,,




Nu ska jag sova är bara sååå trött,,,,
ev fika hos Tove i morgon Fm,,,

Puss & Kram på er
FIA

RSS 2.0