Fredag Fredag Fredag

Det blev en tiidig morgon för mig... Linnea vaknade 05.00 suck,,,,,och Ida halv sex..... sen låg dom och busade så det va boväggen att somna om.... inte förrän 08.00 somnade linnea och sov 1,5 timmar,,, Ida åt frukost vid halv nio som vanligt och nu sover hon i vagnen,,,, hon sover c.a 3 timmar ute i vagnen varje fm.... sen sover hon inte förren för natten.... ganska skönt man får mycket gjort på fm.... men fasen va jag är trött nu,,,,,,, och jag som ska till Hanna och dricka vin ikväll,,,,, man lär väl somna i soffan vid 21.00,,, hahah men skönt att nästan alla som kommer är i samma situation.....


Vi hade ju tänkt åka på Öppnas Gympa i dag men jag orkade inte och sen sov ju linnea med... fasiken jag har ju köpt riktiga sockiplast på nätet till henne,,, VITA super fina.... men hon får prova dom nästa vecka....

Det blev ingen aqua för mig i går... jag hade ingen lust,,, det är första gången jag kännde så.... sen skulle inte hanna eller tove dit så jag sket i det,,,, men jag gick på en powerwalk med Nova i stället,,, typ mellan 20.00 och 21.00 ,, men va man funderar mycket när man är ute i mörkret,,, jag lyssnade på Mp3 och traskade på.. hade format kopplet runt handem så om någon skulle överfalla mig så kunde jag vifta till och klappa till dom... hihi vissa ställen långt ifrån hus och mörkt va jag lite skraj... fast jag gått den vägen 1000000 gånger så är man ändå skrajsen.... det händer ju så mycket skit nu för tiden.... nog för att man har Nova med sig men ändå,,,,man kanske ska köpa överfalls spray det finns på Clas Ohlson..
För man vet aldrig....men jag kan nu alltidom nån buse kommer och bråkar,,,,,,

Nu kom mormor och nisse och hämtade Linnea dom skulle och handla så hon fick följa med,,,, skönt nu ska jag passa på att sova nån timma eftersom att Ida fortfarande sover,,, så god natt då!!!!

P&K FIA

Ps.. pratade med Brissman nyss lillan ska heta THELMA underbart fint!!!!! och fick en liten bild på tösabiten,,, uuuurgullig!!!!! om allt går som dom vill ska vi dit i morgon och fika och snusa!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0