Feber...

Linnea har fått feber... jag skulle ha klippt min far på förmiddagen och ätit lunch med honom... men han avbokade mådde lite krassligt... så vi bestämde att morfar skulle hämta Linnea på onsdag på dagis....
men nu i kväll hade Linnea lite feber...Sjuk .och klagade flera gånger på ont i huvet... somnade i soffan framför Madicken vid 17.00 sen vaknade hon till och gick in och lade sig i sin säng...& tittade på Cars.... skönt med bärbar DVD.... nu sover  hon igen.. lilla gummis!!!
 Ida är vaken ligger i soffan och tittar på AFV medan mamma bloggar, Daniel är och tränar,,,,, snart vankas Sjukhuset sen Idol.... Lunch med Tove i morgon....hungrig  får se hur Linnéa mår..... Sov sött!!!

/Fia

Kommentarer
Postat av: Cicci

Jaa du skulle tro att dom har nån fling ihop. Lucas ville bara gå till dagis ett tag om Nea var där... Mysan har haft feber oxå men idag har det varit mer än full fart som vanligt så i morgon blir det dagis igen!!!

2008-09-23 @ 19:42:39
URL: http://mogenfjortis.blogg.se/
Postat av: BELLA

Tack! Ja jag gillar att plugga när man läser det man vill haha! har minst tre år framför mig nu så man vet vad man gör iaf=) Ha det bra och hoppas tjejen kryar på sig nu=( Kram

2008-09-23 @ 20:10:31
URL: http://gabriellaengvall.blogg.se/
Postat av: Alina

Ha en trevlig kväll! Fin blogg:)

2008-09-23 @ 20:13:13
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0