Buuuhuuuhuuu BU,,,,,

Ja I morse när vi vaknade såg Linneas ena fisk lite hängig ut,,,, BU,,, fisk kompisen Bä försökte buffa på sin polare men det va förgäves,,,,,,(eller han kannske passade på att ta sig en lite tugga,,, ) jag förklarade för Nea att nu håller BU på att dö och ska till nangiala,,
-Nej men mamma titta han simmar ju jag ser att han simmar,,,
Lilla gummsan hon blev lite lessen,,,,



 Iaf Bu avled under dagen,,,,, Så när linnea kom från dagis hade vi en liten "vattenfästning" för honom,,,,,


Av vatten är du kommen............



Hej då Bu sov gott vi syns i Nangiala!!!


R.I.P BU 080712-090129



Sen åkte Daniel & Linnea till Djuraffären och köpte en ny fisk,,, denna fick heta DORA!!!
Bä va lite sur på Dora och jagade henne men jag tror att dom kommer trivas,,,,
Dora är en tjock liten fisk,,,,, kanske det blir bebisar?? Linnea fick peka ut villken hon ville ha,,, så då blev den här tjockisen till höger!!!


Tänk all denna uppmärksamhet på en liten fisk,,,, men det va stort för Linnea idag,,,,,
 
Läste Aftonbladet i dag att en som va fodervärd åt en greyhound bundit fast den i skogen och lämnat den att dö,,,,, Sen sagt till uppfödaren att hon avlivat hunden,,, Herreguud hur faan kan man bete sig så,,,, förstå den stackarn,  bli lämnad av "matte"  ensam och fastbunden,,,, det va en skogsflanerare som hittat den och veterinären som gjorde obduktion sa att den antagligen dött av vätskebrist & kyla men ev levt i 2 veckor innan den gav upp!!!
Helvette det gör mig så förbannad hur i faaaaan är vi människor funtade,,,,,??? Det gör så fruktandsvärt ont i mitt MATTE hjärta när jag läser sånt här,,, oavsett djur..
Jag gillar inte ormar,,, men för ett tag sen stod det ju i sn att dom hittat typ 70 ormar i ett rum, vissa levde andra inte,,,, som bodde i små plastlådor,,, undernärda och danna,,, Nä fyy faan för det med,,,, Jag verkligen HATAR DJURPLÅGARE!!!! Dom Älskar verkligen sina hussar & mattar oavsett vad vi gör med dom,,,, hemskt!!!!
Samma dom djävla Dårarna som misshandlar barn,,,,,  jag kan inte ens skriva om det,,,,, usch!!!!

Nog om det jag blir så lessen & Förbannad,,,,,

Jag stekte plättar till middag!!! Linnea hade önskemål om det,,,,
Har fasen blivit riktigt haj på det nu om jag får säga det själv,,, och farmor Singnes plättlagg är skit bra!!!! dom blir Ur goda,, Ida & Linnea smaskar som bara den!!!


Ännu en gång Tack gode gud för Nova,,, men nu har Ida kommit på att hon kan kasta ner mat till Nova,,,,, Jättekul,,,,,
Novas päls är full med mat ibland,,,, tur att hon är lydig så nu får vi börja med att platsa henne i hallen medan vi äter,,,,


Och nu går det undan med Ida,,,,, pillar och plockar med ALLT,,, så det är mycket AJAJ nu,,, men hon är lik Linnea jag behöver bara säga AJAJ en gång sen gör hon nåt annat,,,, Än så länge,,,,, Jag höjde rösten bland dom första gångerna jag sa AJAJ så hon blev jätterädd och började grina,,,, jag skrämde na säkert stackarn......

Jag hade tänkt boka aqua pass idag... med det va FULLT,,,,, så jag & grannen hade bokat en stavgångs prommis,,, men precis när jag ska byta om så måste Daniel åka ut och salta,,, så tur att jag inte bokat pass och åkt,,,,, hade helt glömt bort det.... han fick åka halv fyra i morse(jour) då dom ringde efter honom.... sen vaknade barnen HALV FEM!!!! *suck* Linnea med Ögoninflamation på ena ögat....
-Jag kan inte se grinade hon.....så det blev en omgång till med droppar,,,,,
Så det blev lite mys i sängen sen frukost vid halv sju då va vi så hungriga allihopa....
Det blev sängen för Ida redan halv 8 då va hon skit trött...... (idag hann jag inte lägga ut henne i vagnen) men hon sov ändå 4 timmar,, jag hade sån tur att när jag skulle lämna Nea på dagis kom Grannarna tillbaka med Nova så Agneta va snäll & stannade en stund så jag slapp väcka Ida för att åka!!! Tack Värdens bästa grannar ännu en gång!!!!!

Nu ska jag fortsätta kolla på Generation fett en dokumentär från USA där verkligen ALLT är friterat,,,,, herregud tom grönsakerna..... man får verkligen avsmak för allt,,,,Nästan ALLA är överviktiga/feta  tur att en själv är på rätt väg!!!!
-16 kg nu... wohooooo snart får jag köpa mig ett par snygga jeans!!!!


Ha en fortsatt trevlig Kväll!!!!!

KRAMISAR!!!!

Kommentarer
Postat av: Malin

Shit Fia va du är duktig med vikten, GRATTIS!!!

2009-01-30 @ 09:37:17
Postat av: Evelina

Dora var ett bra namn tycker jag. Ser dina barn på Dora. Mina syskonbarn tittar mycket på Dora.

2009-01-30 @ 20:35:35
URL: http://absoluteve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0