Frisk???

Ja jag tror att jag är på bättringsvägen... men guud va jag sovit ojoj säker därför man är på benen idag,,,,,, Mormor va här och skjutsade NEA till dagis idag med,,,, vad skulle jag göra utan henne??? ÄLSKLINGSMAMMA!!!! kram

Jag tänker på dom som inte har nån familj på nära håll eller som inte har någon alls om kan hjälpa till att vara barnvakt och så,, herreguud man ska skatta sig lycklig som har familj som hjälper till det är ju guld värt... som i går att mamma tog Ida så jag fick sova hela dagen...och att hon skjutsade/hämtade linnea på dagis, hade jag inte fått den hjälpe hade jag Säkert varit mycket sämre i dag ,,,, MM man ska verkligen Ta hand om sina nära & kära!!! Jag är verkligen lyckligt Lottad som har familj som bryr sig så mycket som dom gör och överöser mig & mina barn med kärlek!!!
TACK NI UNDERBARA ATT NI FINNS I MITT LIV!!!!sidhug

Ida har sovit en stund ute i vagnen vaknade precis,,,, så jag tänkte att jag skulle ta mig ner och duscha så man blir lite piggare,,, sen ska jag ta & åka till Citygross dom hade strumpor för 5:- där, super fina svarta eller mönstrade för dam,herr&barn...Daniel & jag Äter strumpor så jag måste passa på när det är såå billigt,,,, sen skulle jag ju som sagt behöva åka in på jobbet... får se om jag orkar det idag,,,,, är ju fortfarande lite sliten.... Det snöar lite ute idag va majsigt!!!!.
nehe mina Vänner/bekanta/familj jag bloggar mer i kväll!!! sköt om er!!!
bearhug
KRAAAM
FIA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0