Lurad???

Eller det kanske är fel ord men felberäknat kanske?? Fasen snackade med mor nyss,  bonusmorfar Nisse kände sig lite krasslig,,,,är popcorn sa jag mot kräksjukan,,, Nej det är såå mycket points i det,,,, Va?? ne Inte i popcorn,,, jo hon hade räknat på sin points kalkulator så jag gjorde det med,,,, FAAAAAAN!!!!!! en påse Popcorn =100g är HÖR & HÄPNA 9 Points,,,,,,,,,,,,,,, SKIIIIIIIIT åxå inte undra på att vågen stått still emellanåt när man tyckt påse efter påse,,,,,, grahhaaaaaa nehe nu får man hålla sig till grönsker/frukt och kanske kanske om man sköter sig lite dipp på VV cremefraichen,,,,eller salta pinnar,,,,, nån som har tips på kväll/helg snacks som är points snålt??

Som ni ser jag jag bytt design på min Mp3 spelare,,,, denna är ju UNDERBART retro,,,,, och nu får man själv trycka på Playknappen om man känner för att lyssna,,,,, blev själv less på att den startade direkt!!!!

SUCK!!!
BYE

Kommentarer
Postat av: helen

är det inte mindre points ifall man poppar i kastrull? Då kan man ha i vitlöksklyftor i oljan. Mumsigt värre! Tycker jag...

2009-01-09 @ 22:25:19
Postat av: fia

jo en points mindre,,,, men det låter otroligt gott!!!

2009-01-10 @ 06:51:15
URL: http://stengeltjejen.blogg.se/
Postat av: helen

många bäckar små...

2009-01-10 @ 19:42:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0