MÅNDÁ

Ny vecka igen,,, tiden bara rusar iväg,,,,,, i går va det full fart hela dagen,,, Barnen lekte och jag bäddade,plockade,tvättade och dammsög,,,,, sen blev vi bjudna på lunch hos Momme ( villket jag tackar för,,, SÅÅ TRÖTT) vi fick GOOOD stek och Nisses underbart goda sås!!! sen som vanligt hos mamma blev det halvsova i soffan!!! medan hon lekte med barnen!!! Tack Älskade mamma !!!!




Daniel kom lite senare och tog en kaffe,,, Skönt att ha honom hemma,,,,, han hade köpt en jättefin toapappers hållare i samma Märke som dom andra sakerna vi har där inne!!! sen fick Linnea en super gullig liten lava lampa,, det va ju jättespännande att titta på och det blev enn jättefint ljus på hennes rum Rött!!!


 Anders kom & hämtade Jack & Bianca,,,, hos mormor..
När vi kom hem blev det bara att slappa,,,,,, Jag somnade i soffan kl halv 8 och vaknade kl sex,,, av att Daniel kom in med Ida till mig,,,,, han skulle jobba en sväng idag,,, så jag måste nog säga att jag är ganska utsövd!!!!

Jag har blivit genomförskyld/snorig och sjuukt ONT i halsen,,,, suck,,
 Morfar kommer hit och passar barnen sen så jag kan åka till Optikern,,,, Nya glasögon!!!
Det bli ingen träning för mig i kväll måste bli lite friskare,,,, eller jag kanske ska gå,,,, vi får se,,,,, om inte så tar jag iaf en promenad på Nova!!! måste ju röra på mig,,
Tänkte köra alevo dryck/bar och soppa denna vecka,,,, det går segt,,,,,  iofs så är det -15 kg men det går trögt tycker jag så man kan hoppas på att det sätter lite fart,,,, perfekt att köra det nu när jag ändå inte känner nån smak,,,,, haha så missar jag inte nån god mat,,,,, jag hade tanken på -20kg till min födelsedag 27 mars,,,, det fixar jag!!!! 2 månader kvar,,,,
kanske man kan få sig ett par nya jeans i present!!!

Nu ska jag slappa lite innan jag åker till stan!!!
ha en bra dag Vänner

Fia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0