Måndag,,,,,

Idag sov Ida 4 timmar ute i vagnen,, jag fick väcka henne för vi skulle till My, Doglas & Nellie och fikbusa,,,,,,
Det va jätte trevligt ojoj va vi pratade.... eller det kanske va jag,, hehe ovanligt,,, hade nästan ont i halsen när jag kom hem,,,,, barnen lekte jätte bra,, Linnea håller efter Doglas som en svans,,,, hon vill ha honom för sig själv för när lilla syrran Nellie kommer ivägen kan hon nypa till,,,, knäppa unge,,, (nea alltså)
My bjussade på smaskig Fruktsallad och Light glass,,,, (på min begäran) Tack för det,,,,

Väl hemma blev det snabb fix av middag tiden hade bara rusat iväg hos My,,,, sen åkte jag och aquade det va jättekul och sönt men märktes att man inte varit på några veckor,,,, satan va det va jobbigt,,,,, Tette va där,, JÄTTESKOJ,, ( och hennes gulliga dotter Madde satt på läktaren och skrattade åt oss det kan jag förstå vi såg nog ut som ett gäng förvirrade valrossar!!!) så nu har man någon att äta frukt med i bastun igen,,,, alla man tränade med har ju slutat,,,  så Torsdag bokat!!! Tette jobbar i cafeterian på badhuset så hon skulle mygla till sig Romerska nycklar (Då får man stora hytter) så vi kan snacka skit och basta tillsammans,,,, jätteskoj,,,, alltid lättare att gå om man har någon med sig,,,,vi bokade även upp att vi ska umgås på Lördag nu har vi inte träffats på flera månader,,,,,  det ska bli najs,,,,, då kan ju jag spöa Dan med,,,,(tettes sambon) det va längesen,,,,,mohaaaaaaaaaa kanske ta ETT glas vin,,, Daniel har snö jour så han får vara nykter!!!

Nu har jag kollat på nya serien Lipstick jungle på 3:an det verkar Lovande,,,,, har ju inget som jag följer nu,,,, DH går ju inte,,,, så det blir bra,,,,

I morgon bitti ska jag med min Älskade pappa till sjukhuset det är dags för hans prostata operation,, jag kommer att vara med tills han rullas in.... känner att jag vill snacka med läkaren att dom ringer när operationen är klar så jag får höra från dom hur det gått ,,,, Lilla Pappa det kommer att bli jäätte bra!!!!! jag ska plocka upp pappsen kl halv sju så jag får ställa klockan i morgon.... det va läängesen,,,

Fick en inbjudan till Blue Moon Bar Att hör & häpna HERREYS kommer dit den 7 feb kl 22:00  :clap1 mina största barndomsidoler,,,,, Gissa om jag kommer vara DÄÄR!!! Nån som ska med??? det kan ju bli skiiit kul!!!! och med fullladdad kamera SÅKLART!!!!!!! Nu ska jag upp på vinden & rota fram alla mina kasett band med Herreys och börja Repetera alla sångerna,, varje liten droppe regn och I´m so sorry va mina ABSOLUTA favoritlåtar,,,,, (man kanske ska styra upp en girls night till denna kväll???!!)


Måste Gratta Edward (på jobbet) & Nathalie som fick sin lilla bebis i går kväll....
GRATTIS GRATTIS Såååååå underbart!!! Vi är så glada för er skull,,,, NU BÖRJAR LIVET!!!!!!!



Några bilder från idag,,,,,




Fick se denna film på FB Så fruktandsvärt så hemskt tårarna rann för mina kinder hur är vi människor skapta VARFÖR???? alla oskyldiga människor,,,,  helpless Jag finner inte ord,,,,, denna humanitära Katastrof!!!! VARFÖR???


Vi vet inte hur bra vi har det,,,,,vi är dåliga på att uppskatta det lilla i livet,,,,,

Nu ska jag gå in och pussa på min älskade barn!!!!
& Krypa ner med min Älskade Daniel

TA HAND OM VARANDRA!!!!!!!!!      kram

Kramar FIA

Kommentarer
Postat av: Vicke

Vad skönt att hon får sova ute, det fick jag med göra som liten

2009-01-13 @ 09:45:42
URL: http://vickebloggarigen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0