Shoppat!!!

Måste först bara visa detta,,,,,,, såå DJÄVLA BRA;;;; GRYYYYMT!!!!

Jag ska fanemej lära mig Beat it dansen & thriller,,,,, ASA COOOOL har tänkt på det såå länge,,,, men en dag så KAN jag!!!! och då sak jag GLÄNSA me re!!!! oo flickor kanske i den guldiga dräkten,,,,, vad tror ni???
(jo det va så att vi hade tjejfest den delfinalen då Agnes sjöng i sin tajta palett guld dräkt,,,, då LOVADE jag tjejerna att OM ett år ska jag ha gått ner så mycket i vikt att jag ska ha en SÅN på mig ,,,,, haha så vi får se men dräkten ska på oavsett kilon,,, Har man Lovat så har man)


I dag är D:s första semester dag,,,,, vi sov ut och käkade frukost lämnade tjejerna hos Farmor/farfar åkte sen till Ikea I kungens Kurva,,, handlade lite små grejor,,, och då menar jag LIIITE,,,, för 320:- vi visste va vi skulle ha tog det och gick så Ikea runt på 20 minuter det va SÅÅÅÅ mycket folk,,,,,
Sen till Toys´R us (stavas det så?) och handlade lite till linnea som blir 4 år på söndag!!!!!!
en skrin med 1400 pärlor,målarfärger,nappar till baby born sen hem,,, stannade till hos syrran i södertälje tog en kaffe,,,, sen in på jobbet köpte en mini datamus till Linnea (som hon önskat sig knasboll) en gitarr med mick till hennes Bästis Alice som fyller 4 år idag!!! GRATTIS!!!!
Sen in på hmm va heter butiken,,,, jaja dom säljer tv spel,,,, så Linnea dick ett Pippi data spel
& så har jag köpt Mamma Mu filmen....
Sen ut till svalsta och tittade på lekstugan vi blivit tipsade om,,,, ÅÅÅ SÅÅ PERFEKT,,,,, den slog vi till på,,, men den hinner inte komma förrän nästa vecka,,, så linnea får en bild på den på födelsedagen,,,,,
Så gummis blir nog nöjd,,,
Sen hämtade vi barnen,,,, hem käkade middag,,,, nu slappar vi,,,,, Sköönt!!!
Får se vad som händer i morgon!!!!

TA HAND OM ER
PUSS & KRAM
FIA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0