SKÖNT,,,,

Idag har vi bara haft det SKÖÖNT,,, en lugn prommis till fam T,,, där vi Grillade korv och myste,, stackars Rune är sjuk,,, enl hanna Svin influensan,,, Hmmm vi får väl se,, men pigg va han INTE!!!
Barnen lekte snällt,,, det va Underbart väder,,, vi packade fika och tog en liten promenad till en lekpark i närheten,,, där vi fikade och snackade,,, det va SKÖNT att för en gång skull eller en enda dags skull slippa stressa & en massa måsten,,, det behövde jag,,,,

vi tog det lungt hem med Linnea cycklade lite gnäll men det gick BRA,,, lättare då jag gick,, Min bästis ska sälja lite saker på en barnbasar och kolla om det finns en tjejcyckel till Nea vi kan handla,,,, typ 14/16 tum,,, eller finns den nån som har en att sälja för en billig penning?? fint skick såå klart,,, ;)
väl hemma hade Dan & Daniel INTE ätit på hela dagen så jag drog iväg och handlade Pizza till Gubbarna,,, själv åt jag pannkaka med Barnen,,,, Tette & barnen kom hit på fika,,,,
Nathalie & hennes Kompis Matilda sorterade ALL tvätt för 50:-/ var
SÅÅÅ BRA & SÅÅ SKÖNT för mig,,, men ni har väl kollat bilderna redan!!! TACK för hjälpen tjejer,,,,

Vi har badat barn,,, jag har skurat toaletter och plockat,,, nu slappa i soffan,,,,
jobb i morgon,,,,

Hoppas ni får en FIN FIn kväll

Puss & Kram
FIA

Kommentarer
Postat av: Kajza

Fullkomligt avgudar din energi raring!!! Fattar inte ibland hur du har såå mycket energi.. Själv är jag latare än latast hehe.... Det är sååå roligt att läsa din blogg för den verkligen sprudlar av energi och livsglädje. Den gör mig helt enkelt väldigt glad!!!!

2009-09-21 @ 11:52:14
URL: http://kavatskrypin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0