S*E*M*E*S*T*E*R!!!!!!!!!!

JIHOOOOOOOOO Förrr nu har jaaag semester för nu har jaaag semester för nu har jaaaag semseeeeester fyy faaaan såå djäävla sköööönt!!!!!!!

a det känns Gryyyymt härligt att va ledig 4 veckor,,, nog för att denna första semester dag börjar med MULET och en sjuk Ida men det Känns ändå BRA att vara hemma,,,,, Ida vaknade i natt & Yrade kom in till Oss och va som en KAMIN,,, SUCK,,, vi somnade om sen vaknade hon vid halv sex & va kissnödig & törstig,,,, Hon är så duktig 3 nätter i rad nu har hon vaknat på natten & vill kissa,,,, mammas Skrutt!!!

Vi tog tempen 39.2 jaha ipren och vatten sen sov gott,,,, så hon sov till kvart i elva idag jätte bra att sova bort de sjuka,,, OCH ögoninflamation på båda ögonen,,, TUR att jag har droppar kvar,,, :P men måste ringa & få Nya utskrivna det är sjukt bra med Fucitalmic eller va salvan heter bara 2 dagar är alla ögoninfektioner borta!!!!

iaf jag har ju jobbat hela helgen så ORUTINERAT att börja semester efter jobb helg med det har gått fort ändå!!!
jag har ju räknat kassan så lite time off från butiken och när man bara har några timmar kvar innan semester vill man bara HEM,,,, !!! men med FINA kollegorna som jag kommer att sakna såå klart,,, gick helgen fort ändå!!!

Efter jobbet på lördag HEM duscha sen cyckla till Bästisen För en liten drink sen vidare på Tjejmiddag denna Turen hos Linda Andersson en gammal klasskompis till Mig!!! säger bara FYYYY FAAAAN så inihelskotta god mat hon gjort,,, jisses,,, god förrätt rostat bröd med fetaost & jordgubbar som hon ringlat lite honung över!!! GRYMT!!!
sen Kyckling & kött Goda sallader till & BÄSTA rabarber panacotta med vit chokladmousse!!!
OCH SÅ KLART ETT TVÅ TREEEE FANTA & ROSE!!!! hahaha MUMSIIIIGT
TUSEN TUSEN TUUUUUUSEN tack LINDA det va TOPPEN,,,,, svår nöt att bräcka,,, haha jag som bara bjussade på hemmagrillade burgare,,,, :P

Jag & min FINA Bästis Hanna.... Älskar dig!!!






Mötte upp En del av flickorna innan vi cycklade till Linda


Mamma Fia on the BIKE


Förrätten.....


Meeen va segt det går att ladda upp Bilderna så ni får Klicka på Bilden nedan så kommer ni till Mitt Album på Face book & kan kika på bilderna!!!!

Går det Inte att Klicka upp bilden Går In
HÄR:  

http://www.facebook.com/album.php?aid=186054&id=757691730&l=040a40eab2



I går Va det ju Jobb mellan 11.30-16.15 sen SEMESTER!!!!!!!
Linnea Va på kalas hos Emmie så Daniel & ida hämtar mig efter jobbet & vi åker till Bergshammar & myser vin & gott Grillat!!!!! TUSEN TUSEN tack Ni FINA alltid lika Mysigt & Lungt!!!! PUSS!!!






Fina Sam Grillar,,,,,


SÖT ungarna






Som ni ser en UNDERBAR kväll att börja semestern på,,,
Det som är Ännu mera Underbart är att NU skiner solen från en klarblå Himmel YR hade rätt kollade i går efm och kl 12.00 skulle vi får SOL,,, TACK för de,,, På med Bikinin & ut i morgon ska det bli sämre igen så jag tar Städningen DÅ!!!! :P

Till sist går ALLA mina tankar & böner till Familjen VELIZ,,,,, jag ber till alla högre MAKTER att Agneta blir bra NU!!!

Ta vara på varenda minut!!!
Puss på er Alla FINA
FIA

Kommentarer
Postat av: Hanna

Ååååh vilka fina bilder!!! Och vilken fin text!

Tack snälla - jag älskar dig oxå!!!!



PUSS

Bästis

2010-07-05 @ 21:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0