PHEW,,,,

Ja jisses va jag har missat att hålla er uppdaterade ska försöka göra mitt bästa nu!!!
Fredag Jobbade till 18 mötte upp D han tog hem en liten grävare,,,, hjälpte Familjen MY med lite Trädgårds grävande,,, vi grillade & myste Jätte trevligt!!!

Lördag UT Tidigt fixa på tomten & jisses va vi hunnit med massor!!! lagt ut Jord snygga till och grävt ner papp rören som ska gjutas i,,,,
Underbart Väder VÅR Allt är så Grönt och frukt träden är i full Blomm,,, !!!
Barnen va SKITIGARE än skitigast!!! BAD,,, Svärisarna kom förbi och åt med oss Grillat!!! MUMMI,,,,

Kollade på Förra året (här på bloggen) på Morsdag Va jag med syrran & SOLADE på stranden solbränd & fin,,, SHIT va vi ligger efter dett år,,, Undrar jag hur det blir då JAG har semester!!??

Söndag = MORSDAG som ni såg fick jag fin fint kort av Linnea som hon gjort & en teckning av Ida av D fick jag en valfri dag på Humlans Spa ska bli Mys,,, lite Massage & bubbel!!! får ta det då vi får tid över!!! NÅN gång,,,,
 Jag har Rensat Hela källaren & storstädat Skurat och fixat,,,, SÅÅ skönt undanplockat & fint!!! det Behövdes,,,

PÅ Jobbet är det LUNGT,,, men idag hände en kul grej,,,, eller en ASA bra grej,,, VÅR och Min Favvo MAHMOUD är TEBAX!!! såå kul,,,, nästan att man hoppar till då man ser honom man är Inte van, han har varit på Projekt i Insjön & byggt den STÖRSTA CO butiken!! Som va SUCCE på Öppningsdagen,,,, tror atta Dalmasar Vallfärdat för att vara med,,, :P på öppningshelgen sålde dom för lika mycket som vi nästan gör på ett ÅR hur sjukt är INTE de???

Jag har börjar räkna lite kassa igen,,, eller fräscha upp Minnet det va ett tag sen,,, för jag ska räkna lite i sommar!! Kul som fan,,,

Idag hade vi en värderingskvinna här som värderade huset,,, det gick Jätte bra,,, otroligt hur priserna stigit på dessa år sen vi köpte!!! :P & tack för de!!!

Och Idag kom min MOBIL,,, & Den FUKNAR (än så länge),,,,, Nokia X6 blidde re jue,,, jag är SKIIT nöjd har fixat med kontakter & lagt över ALL musik Så nu Håller jag Tummarna att jag slipper strula med 3 om den pajjar!!!

OJOJ det VIKTIGASTE!! IDA har lärt sig cyckla på sin cyckel i söndags nu hajjar hon hur man trampar!!! men fortfarande lite svårt att trampa från stillastående,,,, så man får puffa lite,, :P snacka om att hon va NÖJD!!!

Bjuder på lite bilder från helgen!!!





Det tar sig!!! snart Gräsmatta!!












Här ska gjutas!!!


Farmor har ju sytt solhattar till tjejerna Super fina!!





En liten film på Ida då hon trampar,,, & Nea som Retas LIITE hon va bara tvungen,,, :P


Nu ska jag Gå och Sova,,,, TRÖTT & ONT i huvet,,,, för lite vätska Idag Tror jag!!

Puss på er
FIA

Kommentarer
Postat av: Tove

Ååå va duktiga ni är! Det kommer bli jätte fint och STORT! Kram

2010-06-01 @ 23:19:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0