Söndags pyssel

Idag har vi Plockat & fixat i Husvagen!!! Jätte skönt att börja i tid vi brukar ju ALLTID stressa ihjäl oss kvällen innan man ska iväg,,, Nu ska jag bara städa ur ska försöka hitta en sån fin Plastmatta att lägga i gången Vet att det har funnits på Rusta,,, ska dit & kika i morgon efter Jobbet!!!

Det har varit JÄTTE fint väder idag igen,,,,Jag har solat en liiten stund Hade inte tid,,, Sen kom svärisarna hit på Fika och som ni går hade farmor sytt Klänningar till Tjejerna SÅÅ fina jag valde tyg & hade en klänning med denna modell som va bra Svärmor ritade Mönster & sydde,,, ÅÅ jag Älskar dom!!! Tusen tack!!

Vi har inte gjort annat än FIKa idag först med svärisarna sen på efm kom Mamma & Nisse Förbi dom hade med sig blåbärspaj som vi smaskade i oss Mamma ska jobba nätter nu fram till Midsommar & vi åker ju på Torsdag så tjejerna fick en lite Midsommar peng,,,, TACK mamma!!!

Jag har gjort det TRÅÅKIGASTE av allt Sorterat tvätt hade 6 st CO kassar proppade med tvätt men nu ere vikt i rätt Garderob SKÖÖNT!!! jag har bäddat rent ska ta en dusch sen sova,,,, är såå trött ska bli nice att lägga nyduschad i renbäddad säng,,, Med hjärtat KANSKE kan man få gosa lite HEHEHE!!!!

I morgon ere Jobb igen men bara 3 dagar denna vecka Härligt,,,, på Onsdag ska vi ut med Jobbet & Äta TREVLIGT jag hade först tänkt dricka lite vin men Måste hem och packa ALLT i husvagnen eftersom vi åker på Torsdag,,, men man vet ju aldrig KANSKE det slinker ner en Kall eller 2,,,, HIHI... måste bara Ragga skjuts hem,,, :P
Hmmm TROR Jag vet EN som SKa får köra mig!!! :P MINI W ligger RISIGT till,,,

Ha de Gött
Puss på er
FIA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0