FREDAG i morgon!!! :P

Denna dag har gått såå fort,,,, Tjejerna vaknade tidigt idag vid halv sju,,,, men jag låg & drog mig en timma extra,,,, dom lekte så bra,,,,

Käkade frukost bäddade sängar,klädde på barnen, flätade hår och skickade ut dom,,,, då dammsög jag & städade lite snabbt... snygga till Mig & in till Jobbet....

Käkade lite snabbt sen ut i butiken ganska lite kunder och ett trist besked Klockorna Är slut!!! dom gick på en gång TYVÄRR ni som inte hann med,,, MEN som kommer tillbaka i slutet på Juni,,, HOPPAS VI!!!

Pratade med 3 mobilen hade kommti tillbaka så NU kan jag förlänga i butik,, knatade upp till Phone House,,, MEN som hade ingen X6 att erbjuda han försökte kränga på mig Iphone och en Eriksson jag va Nära han va en BRA säljare Mycket hjälpsam & trevlig!!!
 men NÄ jag VILL ha X6 så jag ringde 3 igen & dom skickar,,,,
TYVÄRR va minsta bindningstiden 18 mån SKIT jag som ville köra 12 och pröjsa lite kontant för telefonen,,, men men,,,, så har jag TUR kommer den på Måndag!!! iaf Nästa vecka,,, JIHOOO
Så nu får Helgen gå fort,, HIHI

På tal om Helgen,,, D tar hem en liten maskin så vi kan snygga till Tomten & Börja med ALTAN,,, YAY... och Ev blir det en liten utgång & fest & hejja fram ANNA på Lördag vi får se hur det går!!!
tittar ju Nu och hoppas HOPPAS hon kommer vidare Hon va ju SÅÅÅ BRA!!! HEJJA ANNA !!!

Iaf efter Jobbet,,,, kutade in på Åhlens Handlade Toning,,, sen till Mamma & Hämta barnen,,, D på Möte,,,, fick lite mat,,, och fika sen till Pappa Mata fiskar och sen hem Nea somnade i bilen hon va så trött och som en SÄCK då jag bar in henne i sängen,,, Ida somnade strax efter i sin säng UTAN saga!!!
JAg passade på att RENSA i garderoben DJÄVLAR va MYCKET kläder jag ALdrig kommer att använda!! så jag ska följa Helens råd & ge kläderna till Bättre behövande,,, det blir Träffpunkten i Nyköping som får Min säck,,, hoppas att NÅN får andvändning för dom!!
Så nu har JAG ordning & reda på kläderna,,, ett tag i alla fall Och IDAG fick jag på mig Brallorna jag hade då D & Jag blev tillsammans,,, JIHOOOOO har ett par på vinden åxå som väntar på att få Prövas,,, men jag väntar ett tag till!!!

D kom hem vid nio,,, då Tonade jag Håret,Målade Naglarna & körde lite Brun utan sol servett i Nyllet,,, får se om man är Någorlunda fräsch i morgon!!!
Då ska jag Bjuda kunderna på Bubbelvatten med SMAK!!! och salta pinnar,,, lite demo på våran Maskin med tillbehör!! så törstiga KOM TILL MIG!!!!

Pratade med Pappa i morse Ida ringde hon saknar Morfar,,, Han hade fått svar på sina Prover,,, ALLT såg bra ut med ALLA proverna Inge förhöjda värden längre SÅÅ skönt han va SÅÅ nöjd så Nästa Torsdag strålas han för sista gången,,,, Älskade pappa,,, Jobbigt för honom att Pendla!! så han vapå GOTT humör!!! :P

Det har jag Åxå varit idag för jag har dom FINASTE arbetskamraterna!!! PUSS på er

Nu ska jag med spänning se hur det går för ANNA!!!

Puss på er
FIA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0