I´m BACK !!!

HEJSAAN!!!
 
Nu mina små hjärtan ska ja försöka uppdatera några veckors uppehåll på bloggen... shit felåt men jag har inte haft lust & Tid helt enkelt!!!
 
Vad har vi pysslat med då,,, HMM,, Jo jag gick med i en kickstart med World of Shape... 30 dagars utmaning med kost chema och Träning 60 minuter om dagen.... HEMMATRÄNING villket har passat mig förträffligt när D jobbar jämt och ja ni vet butiksjobbet barnen huset... vissa kvällar har ja tränat 22-23 på kvällarna,,, men jag har gjort de,, och de har gett FINA resultat.... tappat flera kilo och massor med CM på kroppen.. och de känns,, min kropp är förändrad....
nu försöker jag att träna MINST 3 gånger i veckan och kör viktväktarna.... ska iaf hålla detta under sommaren.... är nere på -47kg nu.... nära målet... eller nä jag är i mål... man har ju satt nytt mål... såklart... men ingen panik.... bara att ja kunnat hålla detta dessa år och sen kämpat vidare och tappat några till gör att ja sträcker på mig liite xtra.... aldrig i mitt LIV mer 3 siffrigt....
ätit god mat.. vägt och skrivit upp... tränat med mina barn och kämpat med tiden och godismagen!!! =)
 
förra årets sommarkläder sitter extra bra,,, vissa för stora.... jag har köpt endel nya träningskläder som är jättekul!!!!
 
Ja vad har vi mer gjort... haft avslutning på Musikskolan med linnea i gamla Oxelösund.....
 
Vi har varit på ett Underbart Bröllop mellan Magnus & Sussie,,, å deras söta små töser så klart.... jösse sva fint de va.... allt va perfekt,,,, och sen 7 rätters middag .. de va WOW.... har aldrig ätit 7 rätters de va galet gott!!! å spännande.... =)

Tack Fina ni för att vi fick vara med på er dag!!! De va fantastiskt!!! All kärlek till er!!!
 
Jag har hjälpt min pappa att flytta till sin särbo i Stockholm.... lite ledsamt att ha honom ända är.. eller nä de är ju bara en timma bort... men iaf.... fick lite fina saker eller ja la vantarna på lite saker kan man säga... =)
 
Sen har min ÄLSKADE mamma fyllt 70 år.... tänk att hon är 70 helt galet.... Mitt mål i livet är att vara lika pigg Å snygg som henne när ja fyller 70!!!!
MIna fina syskon med familjer kom & grattade henne.... vi grillade gott skålade lekte och hade en asa mysig dag/kväll!!!
Jag ÄLSKAR er alla !!!
 
 
 
 
Femkampsspelet är såå roligt!!! Jösses va vi garvade....
sjöng å hade mys in på ¨småtimmarna...!!!
TACK min älskade familj.... de va sååå mysig att ses!!
 
 
De har varit husdjurens dag på skolan Bibban fick vara med en stund.... sen hade vi en kväll och spelade brännboll med Linneas klass,,,,och så klart SKOLAVSLUTNING.... nu är de sommarlov....

Alla barnen va såå fina.. man blir ju tårögd,,,,
tänk linnea börjar klass 4 till hösten och ida ettan... galet!!
Linnea är ensam vissa dagar nu på sommarlovet... sköter sig exemplarisk.... har sina "sysslor" hon ska göra innan hon drar iväg med kompisar,,, och de funkar såå bra!!!!
 
Midsommar!!! japp ännu en härlig midsommar har vi haft,,, lite regn inte alls så mycket som här i ockle.. men lite fick vi...
vi va år igen I Finspång på småängens camping.... med samma galna gäng som alltid...gud vA TREVLIGT VI HAR DE!!!! detta år hade vi stort partytält så vi fick plats allihopa!!! grymt mysig...
dans sång fiske skattjakt tävlingar bad å bara njuta...!!!

Småängen bokad nästa år igen!!!!
TACK ALLA NI som är med.. de är så kul... ALLA barnen är sååå nöjda!!!
och vi med i nya husvagnen stor och massor med utrymme... från att vi har bott i resväskor har vi nu Garderober att hänga kläderna i... känns så lyxigt!!! :)
Nu är den urstädad och redå för våra semesterveckor!!! jobbar dock några veckor till....
har idag tvättat typ 7 maskiner... haha
i morgon är de dags att jobba igen..... längar faktiskt till semestern just nu.... även om vädret inte är de bästa men de kan vi hoppas de blir när de är dags för oss att vara ledig!!!!
 
Sköt Om er allihopa OM nån är kvar å kikar när ja är såååå usel på att blogga!!!
 
PUSS & KRAM!!!
FIA
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Läser dig alltid och saknat dina inlägg. Hoppas ni får härliga senesterveckor m nya vagnen 😀👍🏻
Kram Kajza

2015-06-25 @ 14:14:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0